Укр
Рус
thermomix thermomix
Розсольник Перші страви Російська кухня

Пісний розсольник

100 хвилинпорцій - 8складність - 3 з 5
Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Кожен зможе приготувати за цим рецептом простий і приголомшливо смачний розсольник з рисом.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений за смаком
  • Розсіл 1/2 скл.
  • Вершкове масло 20 г.
  • Зелень 10 г.
  • Картопля 3 шт.
  • Рис 3 ст.л
  • Часник 4 зуб.
  • Перець чорний горошок 10 шт.
  • Сіль 1 ч.л
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • М’ясо 400 г.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Вода 3 л.
  • Огірок солоний 300 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Цибулина очищається і ріжеться кубиками, морква натирається на крупній тертушці, труться і огірки.

    Крок - 1
  2. 02

    Очищається картопля і трохи присмажується.Промивається рис не менше 6 разів до прозорої води.

    Крок - 2
  3. 03

    Часник пропускається через часникодавку, додається рубана зелень і змішується з вершковим маслом кімнатної температури.

    Крок - 3
  4. 04

    Зварити на кістках (яловичина або свинина) бульйон. Для цього необхідно покласти в киплячу воду на кілька хвилин м'ясо, потім змінити воду.

    Крок - 4
  5. 05

    Додати цибулю, яка  очищається і нарізається навхрест, потім моркву, лавровий лист, все це перчиться, солиться і вариться 40 хв.

    Крок - 5
  6. 06

    М'ясо виймається, знімається з кістки, ріжеться, а бульйон проціджують.

    Крок - 6
  7. 07

    Робиться піджарка з цибулі і моркви, додається м'ясо на кілька хвилин, а потім частина огірків і їх розсіл. А в бульйон засипається рис і доводиться до кипіння.

    Крок - 7
  8. 08

    Після 5-ти хв. приготування додається піджарка, доводиться до кипіння і знову вариться 7 хв.

    Крок - 8
  9. 09

    Додати картоплю, а через 5 хв решту огірків і доварюється 15 хв. Після того, як приготується картопля, заправляється зеленню з часником. Доварюється хвилину, солиться, накривається кришкою на півгодини.  

    Крок - 9

Оцінити рецепт