Укр
Рус
Розсольник Перші страви Російська кухня

Пісний розсольник

( 4.7632 4 538 38 оцінок)
3889 - переглядів
45 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ви шукаєте перевірений рецепт традиційної польської страви, яка поверне смак дитинства? Обов'язково спробуйте новий рецепт розсольнику пісного, приготованого з декількох простих інгредієнтів, смачних, корисних і які ідеально підходять для швидкої вечері для всієї родини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пісний розсольник" (на 100 грам)

  • Білки0.5 гр.
  • Жири2.9 гр.
  • Вуглеводи6.7 гр.
  • Калорії60 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку очистіть від шкірки картоплю і моркву. Помийте під проточною водою селеру і корінь петрушки (який можна так само обскребти від шкірки), і очистіть від лушпиння цибулю. Наріжте картоплю більшими скибочками, а інші овочі більше подрібніть (дрібними кубиками).

Крок - 1
02

Помістіть невелику каструлю на плиту, укладіть в неї вершкове масло і залийте трохи рослинного. Розтопіть масло і добре розігрійте до шипіння. Потім засипте в каструлю подрібнену ріпчасту цибулю і картоплю і обсмажуйте, постійно мішаючи, близько 3 хвилин.

Крок - 2
03

Потім додайте в каструлю інші нарізані овочі, добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і продовжуйте обсмажувати, помішуючи, ще кілька хвилин. Далі залийте продукти в каструлі заздалегідь підготовленим бульйоном і варіть, до розм'якшення всіх овочів.

Крок - 3
04

Тепер солоні огірки очистіть від шкірки (якщо необхідно) і натріть на крупній тертці в глибоку миску. Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і прогрійте. Надішліть натерті огірки в гаряче масло сковороди і обсмажуйте, постійно мішаючи, близько 3 - 4 хвилин.

Крок - 4
05

Коли овочі в каструлі будуть вже готові, засипте до них обсмажені солоні огірки. Додайте в каструлю так само огірковий сік (розсіл) приправте за смаком цукром, сіллю і чорним меленим перцем. Зменшіть вогонь до мінімуму, і залиште суп варитися приблизно на 10 хвилин.

Крок - 5
06

Далі залийте вершки або сметану низької жирності в невелику миску. Додайте в миску рідину з киплячого гарячого супу, засипте вміст невеликою кількістю солі і добре перемішайте, до об'єднання інгредієнтів. Вилийте підготовлену суміш в каструлю з практично готовим супом, енергійно помішуючи, і залиште на кілька хвилин.

Крок - 6
07

Потім розлийте готовий розсольник пісний в глибоку миску, прикрасьте кожну порцію декількома гілочками заздалегідь вимитого і дрібно нашаткованого свіжого кропу і подавайте до обіднього столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лимонне суфле - покроковий рецепт, фото 1 Лимонне суфле 70 2 2 з 5 - детальніше -
Курячий бульйон з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Курячий бульйон з вермішеллю 70 6 3 з 5 - детальніше -
Пишний омлет в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Пишний омлет в духовці 40 6 3 з 5 - детальніше -
Тартар в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Тартар в домашніх умовах 45 1 2 з 5 - детальніше -