Ви шукаєте перевірений рецепт традиційної польської страви, яка поверне смак дитинства? Обов'язково спробуйте новий рецепт розсольнику пісного, приготованого з декількох простих інгредієнтів, смачних, корисних і які ідеально підходять для швидкої вечері для всієї родини.
Для початку очистіть від шкірки картоплю і моркву. Помийте під проточною водою селеру і корінь петрушки (який можна так само обскребти від шкірки), і очистіть від лушпиння цибулю. Наріжте картоплю більшими скибочками, а інші овочі більше подрібніть (дрібними кубиками).
Помістіть невелику каструлю на плиту, укладіть в неї вершкове масло і залийте трохи рослинного. Розтопіть масло і добре розігрійте до шипіння. Потім засипте в каструлю подрібнену ріпчасту цибулю і картоплю і обсмажуйте, постійно мішаючи, близько 3 хвилин.
Потім додайте в каструлю інші нарізані овочі, добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і продовжуйте обсмажувати, помішуючи, ще кілька хвилин. Далі залийте продукти в каструлі заздалегідь підготовленим бульйоном і варіть, до розм'якшення всіх овочів.
Тепер солоні огірки очистіть від шкірки (якщо необхідно) і натріть на крупній тертці в глибоку миску. Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і прогрійте. Надішліть натерті огірки в гаряче масло сковороди і обсмажуйте, постійно мішаючи, близько 3 - 4 хвилин.
Коли овочі в каструлі будуть вже готові, засипте до них обсмажені солоні огірки. Додайте в каструлю так само огірковий сік (розсіл) приправте за смаком цукром, сіллю і чорним меленим перцем. Зменшіть вогонь до мінімуму, і залиште суп варитися приблизно на 10 хвилин.
Далі залийте вершки або сметану низької жирності в невелику миску. Додайте в миску рідину з киплячого гарячого супу, засипте вміст невеликою кількістю солі і добре перемішайте, до об'єднання інгредієнтів. Вилийте підготовлену суміш в каструлю з практично готовим супом, енергійно помішуючи, і залиште на кілька хвилин.
Потім розлийте готовий розсольник пісний в глибоку миску, прикрасьте кожну порцію декількома гілочками заздалегідь вимитого і дрібно нашаткованого свіжого кропу і подавайте до обіднього столу.
Випадкові рецепти