Укр
Рус
thermomix thermomix

Пісний розсольник

100 хвилин порцій - 8 складність - 3 з 5
Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Кожен зможе приготувати за цим рецептом простий і приголомшливо смачний розсольник з рисом.

Інгредієнти

Огірок солоний300 г.
Вода3 л.
Лавровий лист2 шт.
М’ясо400 г.
Морква1 шт.
Цибуля1 шт.
Сіль1 ч.л
Перець чорний горошок10 шт.
Часник4 зуб.
Рис3 ст.л
Картопля3 шт.
Зелень10 г.
Вершкове масло20 г.
Розсіл 1/2 скл.
Перець чорний мелений за смаком
01

Цибулина очищається і ріжеться кубиками, морква натирається на крупній тертушці, труться і огірки.

Крок - 1
02

Очищається картопля і трохи присмажується.Промивається рис не менше 6 разів до прозорої води.

Крок - 2
03

Часник пропускається через часникодавку, додається рубана зелень і змішується з вершковим маслом кімнатної температури.

Крок - 3
04

Зварити на кістках (яловичина або свинина) бульйон. Для цього необхідно покласти в киплячу воду на кілька хвилин м'ясо, потім змінити воду.

Крок - 4
05

Додати цибулю, яка  очищається і нарізається навхрест, потім моркву, лавровий лист, все це перчиться, солиться і вариться 40 хв.

Крок - 5
06

М'ясо виймається, знімається з кістки, ріжеться, а бульйон проціджують.

Крок - 6
07

Робиться піджарка з цибулі і моркви, додається м'ясо на кілька хвилин, а потім частина огірків і їх розсіл. А в бульйон засипається рис і доводиться до кипіння.

Крок - 7
08

Після 5-ти хв. приготування додається піджарка, доводиться до кипіння і знову вариться 7 хв.

Крок - 8
09

Додати картоплю, а через 5 хв решту огірків і доварюється 15 хв. Після того, як приготується картопля, заправляється зеленню з часником. Доварюється хвилину, солиться, накривається кришкою на півгодини.  

Крок - 9

Оцінити рецепт