Укр
Рус
Розсольник Перші страви Українська кухня

Розсольник з перловкою та куркою

( 4.8000 4 520 20 оцінок)
3086 - переглядів
90 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Розсольник з перловкою та куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Розсольник можна варити з будь-якою крупою, в тому числі і з перловою, хоча перловка вариться в два рази довше.

Інгредієнти

  • Цибуля 1 шт.
  • Масло рослинне 1 ст.л
  • Морква 1 шт.
  • Огірок солоний 2 шт.
  • Куряче філе 360 г.
  • Розсіл 250 мл.
  • Перлова крупа 5 ст.л
  • Картопля 1 шт.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Миється перловка в гарячій воді, просушується і обсмажується до золотистого відтінку. Ріжеться м'ясо шматочками і відварюється. Картопля нарізається кубиками.

Крок - 1
02

Цибуля з морквою дрібно шуткується і засмажується на сковороді. Натирається на крупній тертці солоний огірок.

Крок - 2
03

М'ясо при варінні солиться і перчиться, додається в нього перловка і вариться півгодини. Додається картопля, зажарка і вариться близько 10 хв.

Крок - 3
04

У суп додається солоний огірок і вариться 3 хв. Дати трохи настоятися розсольнику і можна подавати до столу.  

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Класична окрошка - покроковий рецепт, фото 1 Класична окрошка 35 6 3 з 5 - детальніше -
Котлети з квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з квасолі 60 3 3 з 5 - детальніше -
Рецепт цукерок в формочках - покроковий рецепт, фото 1 Рецепт цукерок в формочках 55 3 3 з 5 - детальніше -