Укр
Рус
thermomix thermomix

Розсольник з перловкою та куркою

90 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Розсольник з перловкою та куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Розсольник можна варити з будь-якою крупою, в тому числі і з перловою, хоча перловка вариться в два рази довше.

Інгредієнти

Картопля1 шт.
Перлова крупа5 ст.л
Розсіл250 мл.
Куряче філе360 г.
Огірок солоний2 шт.
Морква1 шт.
Масло рослинне1 ст.л
Цибуля1 шт.
01

Миється перловка в гарячій воді, просушується і обсмажується до золотистого відтінку. Ріжеться м'ясо шматочками і відварюється. Картопля нарізається кубиками.

Крок - 1
02

Цибуля з морквою дрібно шуткується і засмажується на сковороді. Натирається на крупній тертці солоний огірок.

Крок - 2
03

М'ясо при варінні солиться і перчиться, додається в нього перловка і вариться півгодини. Додається картопля, зажарка і вариться близько 10 хв.

Крок - 3
04

У суп додається солоний огірок і вариться 3 хв. Дати трохи настоятися розсольнику і можна подавати до столу.  

Крок - 4

Оцінити рецепт