Розсольник з маринованими огірками - це перша страва відмінно підійде для пісного обіду. Ми розповімо, як приготувати смачний розсольник з маринованими огірками і рисом в домашніх умовах.
У підігрітий яловичий бульйон кидаємо порізану невеликими кубиками картоплю, всипаємо промитий рис, відварюємо до готовності.
Дрібними шматочками рубаємо цибулю, тремо на крупній тертці моркву і обсмажуємо на вершковому маслі.
Додаємо в каструлю потерті на крупній тертці огірки, потім підсмажену моркву з цибулею, вливаємо огірковий розсіл.
У посудині з'єднуємо сметану з борошном і розбавивши бульйоном, вливаємо в суп, розмішуємо і доводимо до кипіння, солимо. Кидаємо лаврове листя і горошини перцю.
Випадкові рецепти