Укр
Рус
Розсольник Перші страви Російська кухня

Розсольник з маринованими огірками

( 4.6429 1 514 14 оцінок)

4869 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Розсольник з маринованими огірками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Розсольник з маринованими огірками - це перша страва відмінно підійде для пісного обіду. Ми розповімо, як приготувати смачний розсольник з маринованими огірками і рисом в домашніх умовах.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Розсольник з маринованими огірками" (на 100 грам)

  • Білки1.8 гр.
  • Жири0.6 гр.
  • Вуглеводи5.6 гр.
  • Калорії41 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

У підігрітий яловичий бульйон кидаємо порізану невеликими кубиками картоплю, всипаємо промитий рис, відварюємо до готовності.

Крок - 1
02

Дрібними шматочками рубаємо цибулю, тремо на крупній тертці моркву і обсмажуємо на вершковому маслі.

Крок - 2
03

Додаємо в каструлю потерті на крупній тертці огірки, потім підсмажену моркву з цибулею, вливаємо огірковий розсіл.

Крок - 3
04

У посудині з'єднуємо сметану з борошном і розбавивши бульйоном, вливаємо в суп, розмішуємо і доводимо до кипіння, солимо. Кидаємо лаврове листя і горошини перцю.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Швидкі мариновані гриби - покроковий рецепт, фото 1 Швидкі мариновані гриби 75 1 2 з 5 - детальніше -
Гаспачо з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з м’ясом 55 6 3 з 5 - детальніше -
Порційні курники - покроковий рецепт, фото 1 Порційні курники 75 4 3 з 5 - детальніше -