Укр
Рус
thermomix thermomix
Розсольник Перші страви Українська кухня

Розсольник вегетаріанський

60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготуйте розсольник з солоними огірками та гречкою для вегетаріанців.

Інгредієнти

  • Цибуля 1 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Розсіл 1/2 скл.
  • Морква 1 шт.
  • Огірок солоний 2 шт.
  • Картопля 3 шт.
  • Гречка 3 ст.л

Покроковий рецепт

  1. 01

    Нарізається картопля, миється гречка, обсмажується морква з цибулею.

    Крок - 1
  2. 02

    З огірків знімається шкірка і вони нарізаються або натираються на крупній тертці.

    Крок - 2
  3. 03

    У каструлю кидається картопля з гречкою, спеції, лавровий лист, а через 10 хв. слід кинути зажарку.

    Крок - 3
  4. 04

    Після цього необхідно додати огірки і розсіл. Як тільки суп приготувався, накривається кришкою і настоюється 10 хв.

    Крок - 4

Оцінити рецепт