Укр
Рус
Розсольник Перші страви Українська кухня

Розсольник вегетаріанський

( 4.8889 4 527 27 оцінок)
3513 - переглядів
35 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Гарячий, трохи кислий, з морквою і картоплею цей чудовий вегетаріанський розсольник порадує вашу сім'ю в осінньо-зимовий період. Казково смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Розсольник вегетаріанський" (на 100 грам)

  • Білки0.7 гр.
  • Жири2.4 гр.
  • Вуглеводи5.5 гр.
  • Калорії51 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть на плиту глибоку каструлю, залийте в неї заздалегідь підготовлений овочевий відвар (можна використовувати курячий бульйон) і добре нагрійте - він повинен бути гарячим.

Крок - 1
02

Далі очистіть від шкірки моркву, промийте очищену в холодній воді, потім на обробній дошці наріжте її невеликими кубиками (кубики більше не обполіскуйте водою).

Крок - 2
03

Покладіть нарізані скибочки моркви в киплячий бульйон, перемішайте, накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні не менше 10 хвилин. Насправді, варіть, поки морква наполовину не приготується і буде напівм'яка.

Крок - 3
04

В цей час очистіть від шкірки картоплю, промийте в холодній воді, наріжте так само невеликими кубиками і відправте в каструлю до моркви. Потім ретельно все перемішайте, знову накрийте ємність кришкою і готуйте на слабкому вогні під кришкою хвилин 10-12, до тих пір, поки овочі не стануть м'якими. Вони повинні бути добре приварені (але не розвалюватися).

Крок - 4
05

Тепер мариновані огірки - натріть їх на самій великій тертці, потім обсмажте у вершковому маслі, щоб трохи їх розм'якшити і витягти з них більш глибокий смак. Отже, розігрійте невелику сковороду з вершковим маслом на плиті, додайте в неї терті огірки. Часто помішуйте їх, обсмажуючи на середньому вогні, кілька хвилин, поки овоч не розм'якне і трохи змінить колір.

Крок - 5
06

Потім додайте обсмажені огірки у суп, зменшіть вогонь і готуйте на повільному вогні, щоб овоч надав свій смак супу.

Крок - 6
07

В цей час очистіть від лушпиння цибулю і наріжте її на кубики. На тій же сковороді, де смажили огірки, розтопіть ще трохи вершкового масла і обсмажте цибулю на сильному вогні, поки вона не підрум'яниться.

Крок - 7
08

Потім додайте в сковорідку борошно і, швидко помішуючи, з'єднайте його в гарячому маслі з цибулею, злегка обсмажуючи на середньому вогні. Смажте тільки до тих пір, поки борошно не втратить свою вогкість, почне приємно пахнути і знайде золотистий відтінок.

Крок - 8
09

Додайте в каструлю, приготовану цибулеву зажарку, ретельно перемішайте і варіть ще близько 5 хвилин. Далі добре приправте вегетаріанський розсольник сіллю і чорним меленим перцем, і готово. Ви можете подавати до обіду цей суп відразу або на наступний день після розігріву, як більшість супів. Розсольник, звичайно, кращий - на наступний день, коли смаки змішаються.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Оцет - покроковий рецепт, фото 1 Оцет 40 1 2 з 5 - детальніше -
Щербет - покроковий рецепт, фото 1 Щербет 45 6 3 з 5 - детальніше -
Салат новорічний з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 Салат новорічний з чорносливом 40 4 2 з 5 - детальніше -
Курячий суп з плавленим сиром - покроковий рецепт, фото 1 Курячий суп з плавленим сиром 50 4 3 з 5 - детальніше -