Укр
Рус
Розсольник Перші страви Російська кухня

Розсольник домашній

( 4.8750 4 516 16 оцінок)

3388 - переглядів
50 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Розсольник домашній - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

На цей раз представляємо вам, як приготувати польський домашній розсольник з солоних огірків. Це улюблений суп з усіх для багатьох людей. Сподіваємося вам сподобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Розсольник домашній" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії63 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку добре вимийте проточною водою курку. Потім викладіть курку на обробну дошку і поріжте її невеликими шматками. Потім нарізані курячі частини (можете використовувати будь-яку частину курки) помістіть в середню каструлю.

Крок - 1
02

Додайте в м'ясо сіль, лавровий лист, попередньо очищену від шкірки моркву, корінь петрушки, чорний горошком перець і запашний перець. Залийте вміст каструлі водою і відправте на плиту. Варіть вміст на середньому або слабкому вогні близько 25 хвилин (поки курка не відійде з кістки).

Крок - 2
03

Тим часом очистіть від шкірки картоплю і наріжте на кубики середнього розміру. Надішліть картоплю в окрему миску і залийте на час холодною водою. Подрібніть солоні огірки на середньому подрібнювачі овочів (або використовуйте тертку), відкладіть в сторону. Солоні огірки в розсолі можна знайти практично в будь-якому продуктовому магазині. Поріжте дрібно нашаткований свіжий заздалегідь вимитий кріп.

Крок - 3
04

Коли курка буде готова, видаліть її з каструлі і відокремте м'якоть від кістки. Також витягніть з каструлі відварену моркву і корінь петрушки. Додайте шматочки раніше підготовленої картоплі в бульйон і варіть близько 10 хвилин або до м'якості овоча. Коли картопля стане м'якою, поверніть подрібнене м'ясо і моркву, нарізану дрібними кубиками, в каструлю. Додайте подрібнені солоні огірки.

Крок - 4
05

У невеликій мисці або чашці змішайте холодну воду з просіяним борошном, добре збийте, до однорідної суміші. Додайте приготовлену суміш борошна в суп, добре перемішайте для загущення. Доведіть вміст каструлі до кипіння і вимкніть вогонь.

Крок - 5
06

Нарешті, додайте в каструлю раніше нарізаний свіжий кріп і перемішайте. Розсольник готовий! Суп повинен бути на смак кислим і пікантним. Якщо ви думаєте, що потрібна кислота більше, додайте трохи розсолу. Спробуйте знову. Не соромтеся додавати щіпку солі, але будьте обережні, солоні огірки вже містять її багато, намагайтеся не перестаратися. Готовий домашній розсольник подавайте з темним хлібом.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вафельна трубочка - покроковий рецепт, фото 1 Вафельна трубочка 45 2 3 з 5 - детальніше -
Ікра з кабачків з помідорами - покроковий рецепт, фото 1 Ікра з кабачків з помідорами 85 3 3 з 5 - детальніше -
Круасани - покроковий рецепт, фото 1 Круасани 85 3 3 з 5 - детальніше -