Укр
Рус
Курка Другі страви Українська кухня

Котлети з курячих грудок

( 4.3333 4 53 3 оцінки)

636 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети з курячих грудок - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети з курячих грудок - легкі і смачні смажені котлети з курки з овочами, які однаково підійдуть і дорослим, і дітям. Це відмінна страва для обіднього перекусу, дитячого свята, а також закуска для дружньої вечірки. Як приготувати апетитні курячі котлети з цибулею та картоплею, читайте в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з курячих грудок" (на 100 грам)

  • Білки6.8 гр.
  • Жири7.6 гр.
  • Вуглеводи14.8 гр.
  • Калорії158 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Влийте в каструлю воду. Всипте сіль і чорний мелений перець. Імбир і часник перетріть до стану пасти і додайте у воду. Влийте соєвий соус і перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 1
02

Куряче філе вимийте і відправте в отриманий розчин. Поставте каструлю на плиту, доведіть рідину до кипіння і відваріть курку до готовності. Потім вийміть м'ясо на тарілку і остудіть. Остигнулу курячу грудку розріжте розберіть на волокна.

Крок - 2
03

Поставте на плиту сковороду, включіть середній вогонь і розтопіть вершкове масло. Зелений перець чилі вимийте, просушіть і наріжте тонкими кільцями. Надішліть нарізаний перець на сковороду з маслом.

Крок - 3
04

Додайте часниково-імбирну пасту. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, наріжте тонким півкільцями і покладіть до решти інгредієнтів.

Крок - 4
05

Посоліть за смаком, всипте мелену зіру, додайте томатний кетчуп і перемішайте. Слідом відправте на сковороду розібрану на волокна курячу грудку і знову перемішайте. Відварну картоплю потовчіть в пюре і додайте в страву.

Крок - 5
06

Всипте подрібнену свіжу кінзу. Перемішайте інгредієнти до однорідності і вимкніть вогонь. З отриманої курячо-овочевої маси сформуйте котлети.

Крок - 6
07

В окрему миску розбийте яйце, всипте сіль і чорний перець і збийте інгредієнти виделкою до однорідності. В іншу ємність насипте панірувальні сухарі.

Крок - 7
08

Спочатку занурте котлети в яєчну масу. Потім запаніруйте в сухарях.

Крок - 8
09

Розісмажте на сковороді велику кількість рослинного масла і обсмажте в ньому котлети з курячої грудки до рум'яності з обох сторін.

Крок - 9
10

Готові котлетки шумівкою викладіть на паперовий рушник, щоб він ввібрав зайвий жир, і перекладіть на блюдо сервіровки. Подавайте з улюбленим соусом. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вінегрет без квашеної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет без квашеної капусти 45 4 3 з 5 - детальніше -
Салат цезар з морепродуктів - покроковий рецепт, фото 1 Салат цезар з морепродуктів 55 6 3 з 5 - детальніше -
Вафельні трубочки хрусткі - покроковий рецепт, фото 1 Вафельні трубочки хрусткі 65 3 3 з 5 - детальніше -
Бігус з квашеної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Бігус з квашеної капусти 50 3 3 з 5 - детальніше -