Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Ростбіф Другі страви Англійська кухня

Ростбіф

( 4.9677 4 531 31 оцінка)
2460 - переглядів
40 хвилинпорцій - 1складність - 3 з 5
Ростбіф - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Англійська кухня, Українська кухня, Єврейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Яловича вирізка з часником і зеленню з легким, перевіреним і запеченим методом приготування. Не потрібне маринування для ніжного і ароматного ростбіфу, який тане в роті.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений 1 ч.л
  • Сіль 1 1/2 ч.л
  • Чебрець 1 ст.л
  • Розмарин 1 ст.л
  • Часник 3 зуб.
  • Хрін 1 ст.л
  • Вершкове масло 2 ст.л
  • Яловичина 1 кг.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Витягніть яловичу вирізку з холодильника за 1 годину до смаження. Обріжте з яловичини зайві прожилки і обв'яжіть щільно вирізку спеціальною ниткою, щоб м'ясо не розвалювалося, а тримало форму рулету. Розігрійте духовку до 200 градусів зі стійкою в центрі.

Крок - 1
02

Очистіть від лушпиння, а потім досить крупно поріжте зубчики часнику, потім очистіть від стебла свіжі листочки чебрецю і трохи свіжого розмарину (теж бажано відірвати тільки листочки).

Крок - 2
03

Тепер за допомогою гострого ножа дрібно поріжте часник і листя зелені. Перекладіть утворену суміш в невелику миску. Додайте трохи підталого вершкового масла, натертий білий хрін, посоліть і приперчіть чорним меленим перцем. Використовуючи вилку ретельно все перемішайте, до об'єднання інгредієнтів і утворення однорідної пюреобразної маси.

Крок - 3
04

Промокніть м'ясо насухо паперовим рушником і рівномірно розподіліть часниково-трав'яну суміш по всій вирізці і перенесіть її на деко або в форму для випічки (попередньо змащену олією).

Крок - 4
05

Вставте одну частину термометра для м'яса в саму товсту частину вирізки (другу частину вставте безпосередньо в духовку), помістіть деко в духову шафу і запікайте при 200 градусах протягом 28-30 хвилин для середньої готовності.

Крок - 5
06

Вийміть готовий ростбіф з духовки і перенесіть його на обробну дошку. Накрийте запечене м'ясо кухонною фольгою і залиште на 10 хвилин.

Крок - 6
07

Видаліть з запеченого і охолодженого м'яса нитку. Наріжте соковитий і ароматний ростбіф скибочками завтовшки близько одного сантиметра і відразу подавайте до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Ростбиф из говядины - покроковий рецепт, фото 1 Ростбиф из говядины 80 5 3 з 5 - детальніше -
Ростбиф с овощами - покроковий рецепт, фото 1 Ростбиф с овощами 115 4 3 з 5 - детальніше -
Ростбиф с соусом - покроковий рецепт, фото 1 Ростбиф с соусом 60 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шаурма с мясом - покроковий рецепт, фото 1 Шаурма с мясом 30 4 2 з 5 - детальніше -
Вермишель с фаршем на сковороде - покроковий рецепт, фото 1 Вермишель с фаршем на сковороде 25 2 1 з 5 - детальніше -
Беляши с мясом "Замечательные" - покроковий рецепт, фото 1 Беляши с мясом "Замечательные" 60 5 3 з 5 - детальніше -
Стейк на сковороде - покроковий рецепт, фото 1 Стейк на сковороде 40 6 3 з 5 - детальніше -