Укр
Рус
Яловичина Другі страви Кухня Греції

Ромштекс з яловичини

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

579 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Ромштекс з яловичини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ромштекс з яловичини відноситься до дуже тонкого, панірованого і обсмаженого шматочка м'яса, іншими словами, це їжа вищого сорту. Тут ми вибрали один з найпопулярніших протеїнів для цієї традиційної страви, щоб зробити хрустку яловичину.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ромштекс з яловичини" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири9.7 гр.
  • Вуглеводи17.1 гр.
  • Калорії195 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу розігрійте трохи рослинного масла в чавунній сковороді на середньому вогні. Додайте в розпечену сковорідку кукурудзу (використовуйте продукт прямо в качанах) і обсмажуйте, час від часу помішуючи, до легкого рум'янцю кожного зернятка, 5-7 хвилин.

Крок - 1
02

Зніміть обсмажені качани кукурудзи з вогню і остудіть приблизно 10 хвилин. Далі за допомогою гострого ножа виріжте акуратно кукурудзяні зерна з качанів (відмовтеся від качанів, вони більше не знадобляться).

Крок - 2
03

Змішайте ядра кукурудзи, заздалегідь вимиті і розрізані навпіл помідори черрі, очищену від лушпиння і нарізану півкільцями червону цибулю, нашатковану кинзу, подрібнений авокадо і халапеньйо в середній мисці. Ретельно все перемішайте, щоб всі продукти об'єдналися.

Крок - 3
04

Збийте разом оцет, свіжу цедру лайма, сік лайма, очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, сіль, чорний мелений перець і рослинне масло в невеликій мисці. Полийте підготовленою сумішшю раніше приготовлену овочеву масу і знову все добре перемішайте. Відставте приготований салат на час в сторону.

Крок - 4
05

Приготування яловичини не вимагає особливих зусиль. Отже, покладіть шматочки яловичини на поліетиленову плівку на робочій поверхні. Накрийте другим шматком поліетиленової плівки і, використовуючи м'ясний молоток, відбийте обережно до товщини 0.5 см.

Крок - 5
06

Змішайте борошно, нарізану кінзу, сіль і чорний мелений перець в неглибокому блюді. Помістіть збиті яйця в друге дрібне блюдо.

Крок - 6
07

Змішайте панірувальні сухарі і кукурудзяну муку в третьому дрібному блюді. Викачайте яловичі шматки в борошнянійсуміші, потім занурте акуратно у збите яйце, струшуючи надлишки. Закінчіть панірування в суміші панірувальних сухарів.

Крок - 7
08

Розігрійте рослинне масло у великій неглибокій сковороді на середньому вогні. Додайте покриті шматочки яловичини в один шар в розпечене масло. Обсмажуйте м'ясо до золотисто-коричневого кольору, близько 3 хвилин з кожного боку. Подавайте готовий ромштекс з яловичини з літнім раніше приготованим салатом, часточками лайма і листям кінзи.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт з печива без випічки - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива без випічки 120 6 3 з 5 - детальніше -
Салат обжорка з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат обжорка з курячою грудкою 50 4 3 з 5 - детальніше -
Смачний мармелад - покроковий рецепт, фото 1 Смачний мармелад 40 3 3 з 5 - детальніше -
Суп з капустою і картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Суп з капустою і картоплею 75 6 3 з 5 - детальніше -