Укр
Рус
Рогалики Випічка Російська кухня

Рогалики простий рецепт

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1832 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Рогалики простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ці чудові рогалики, приготовані за простим рецептом, розсипчасті і шаруваті. Цей рецепт рогаликів заснований на класичному рецепті. Борошняні вироби наповнені журавлино-абрикосовою і горіховою начинкою приведуть в захват будь-якого.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рогалики простий рецепт" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири21.6 гр.
  • Вуглеводи40.1 гр.
  • Калорії377 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У чаші кухонного комбайна збийте заздалегідь очищені волоські горіхи, трохи сушеної журавлини, цукор і корицю, до подрібнення всіх інгредієнтів.

Крок - 1
02

Розтопіть трохи вершкового масла на повільному вогні (воно повинно бути теплим, а не гарячим) і залийте його в чашу тістоміса, долийте тепле молоко і перемішайте інгредієнти між собою.

Крок - 2
03

У середній мисці змішайте просіяне борошно і сухі дріжджі. Поступово додавайте суміш борошна в чашу тістоміса, дозволяючи йому правильно розчинятися при кожному додаванні, продовжуйте перемішувати на середній швидкості близько 3-5 хвилин. Має вийти тісто дуже м'яке і не прилипати до рук.

Крок - 3
04

Розділіть утворене тісто на 5 частин і накрийте поліетиленовою плівкою, залиште постояти близько 20 хвилин. Потім один шматок тіста за допомогою качалки розкачайте в тонкий пласт, змастіть його рясно абрикосовим варенням і потрусіть раніше підготовленою горіховою посипкою.

Крок - 4
05

Використавши спеціальний ніж для піци, або просто кухонний гострий ніж, наріжте пласт з начинкою (точно так само, як піцу) на 12 трикутників. Заверніть кожен трикутник, починаючи з краю до центру, утворивши рогалик, а потім викладіть утворені заготовки з тіста на застелений заздалегідь папером деко.

Крок - 5
06

Надішліть деко з заготовками в розігріту духовку, дайте рогаликам піднятися в теплій духовці (не більше 100 градусів) протягом 30 хвилин або до тих пір, поки вони не стануть помітно роздутими і збільшаться приблизно на 50%. Вийміть деко з духовки, і збільшіть градус до 200. Надішліть деко назад в духовку і випікайте рогалики ще 30 хвилин або до тих пір, поки верхівки не стануть злегка золотавими.

Крок - 6
07

Готові рогалики, приготовані за цим простим рецептом, викладіть на велике блюдо, посипте цукровою пудрою і насолоджуйтеся чудовою випічкою.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Печиво Макаруни - покроковий рецепт, фото 1 Печиво Макаруни 60 2 3 з 5 - детальніше -
Рогалики на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики на молоці 95 3 3 з 5 - детальніше -
Овочеве рагу вегетаріанське - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве рагу вегетаріанське 50 4 3 з 5 - детальніше -