У багатьох сім'ях жоден обід не обходиться без супу, тому для його приготування приділяється досить багато часу і уваги. На жаль, не у кожної господині завжди є багато часу для занять на кухні. Ну, і де вихід? Не панікуйте, в будь-якому випадку вихід є завжди. Адже цілком можливо, що в холодильнику є заздалегідь приготовлений бульйон, або ж просто суп можна готувати з швидко готуючих продуктів, що ніяким чином не вплине на його якість. Найпростіше приготувати рисовий суп з ковбасою і при цьому смачно і ситно нагодувати всю сім'ю.
Ось саме з таким рецептом я і збираюся вас познайомити. Ну, не будемо роздумувати, негайно візьмемося за роботу. Перш за все ставимо на плиту каструлю і наливаємо воду. Коли вода закипить, засипаємо в окріп промитий рис і варимо до м'якості.
Помідори складаємо в глибоку посудину, поливаємо окропом, витримуємо буквально півхвилини, потім зливаємо воду, а з помідор знімаємо шкірку.
Тепер беремо зелену паприку, миємо, розрізаємо навпіл, а потім нарізаємо тонкими напів кільцями. Картоплю очищаємо від шкірки, миємо й ріжемо соломкою.
Коли готуючийся рис вже проварився до м'якості, засипаємо в каструлю нарізану картоплю. Тепер чистимо від лушпиння цибулину, миємо й ріжемо пір'ям. Очищену від шкірки моркву теж шаткуємо соломкою.
Ну і найголовніший, мабуть, інгредієнт - копчена ковбаса, завдяки якій суп вийде дуже ароматним і ситним. До речі, для супу може підійти практично будь-яка з різновидів ковбаси, хоча, якщо врахувати поради досвідчених кулінарів, салямі все ж найменше підійде до такої страви, як суп. Так як ковбасу доведеться обсмажувати, цей вид може бути після цієї процедури просто трохи твердоватим. У будь-якому випадку, ковбасу нарізаємо скибочками.
Тепер ставимо на плиту сковорідку, кидаємо вершкове масло і викладаємо нашатковану цибулю. Пассируем її до м'якості і додаємо моркву. Потім кидаємо ковбасу і перемішавши, продовжуємо обсмажувати.
Тепер давайте повернемося до нашого варива. Супчик солимо, перемішуємо і викладаємо в каструлю підсмажені цибулю, моркву і ковбасу. Ще додаємо в суп нашатковану паприку.
Бланшовані і очищені від шкірки помідори ріжемо часточками і теж кидаємо в суп. Всі інгредієнти перемішуємо і залишаємо готуватися.
Самі тим часом миємо зелень кропу і петрушки, дрібно шаткуємо. Готовий суп розливаємо по тарілках і посипаємо рубаною зеленню. Легкий і швидкий в приготуванні суп обов'язково стане одним з улюблених в вашому меню. Він займе гідне місце у ваших повсякденних обідах, а також його сміливо можна подати і гостям.
Випадкові рецепти