Укр
Рус
Рисовий суп Перші страви Російська кухня

Рисовий суп з ковбасою

( 4.7500 3 58 8 оцінок)

2059 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Рисовий суп з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

У багатьох сім'ях жоден обід не обходиться без супу, тому для його приготування приділяється досить багато часу і уваги. На жаль, не у кожної господині завжди є багато часу для занять на кухні. Ну, і де вихід? Не панікуйте, в будь-якому випадку вихід є завжди. Адже цілком можливо, що в холодильнику є заздалегідь приготовлений бульйон, або ж просто суп можна готувати з швидко готуючих продуктів, що ніяким чином не вплине на його якість. Найпростіше приготувати рисовий суп з ковбасою і при цьому смачно і ситно нагодувати всю сім'ю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рисовий суп з ковбасою" (на 100 грам)

  • Білки4.1 гр.
  • Жири9.2 гр.
  • Вуглеводи12.5 гр.
  • Калорії152 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Ось саме з таким рецептом я і збираюся вас познайомити. Ну, не будемо роздумувати, негайно візьмемося за роботу. Перш за все ставимо на плиту каструлю і наливаємо воду. Коли вода закипить, засипаємо в окріп промитий рис і варимо до м'якості.

Крок - 1
02

Помідори складаємо в глибоку посудину, поливаємо окропом, витримуємо буквально півхвилини, потім зливаємо воду, а з помідор знімаємо шкірку.

Крок - 2
03

Тепер беремо зелену паприку, миємо, розрізаємо навпіл, а потім нарізаємо тонкими напів кільцями. Картоплю очищаємо від шкірки, миємо й ріжемо соломкою.

Крок - 3
04

Коли готуючийся рис вже проварився до м'якості, засипаємо в каструлю нарізану картоплю. Тепер чистимо від лушпиння цибулину, миємо й ріжемо пір'ям. Очищену від шкірки моркву теж шаткуємо соломкою.

Крок - 4
05

Ну і найголовніший, мабуть, інгредієнт - копчена ковбаса, завдяки якій суп вийде дуже ароматним і ситним. До речі, для супу може підійти практично будь-яка з різновидів ковбаси, хоча, якщо врахувати поради досвідчених кулінарів, салямі все ж найменше підійде до такої страви, як суп. Так як ковбасу доведеться обсмажувати, цей вид може бути після цієї процедури просто трохи твердоватим. У будь-якому випадку, ковбасу нарізаємо скибочками.

Крок - 5
06

Тепер ставимо на плиту сковорідку, кидаємо вершкове масло і викладаємо нашатковану цибулю. Пассируем її до м'якості і додаємо моркву. Потім кидаємо ковбасу і перемішавши, продовжуємо обсмажувати.

Крок - 6
07

Тепер давайте повернемося до нашого варива. Супчик солимо, перемішуємо і викладаємо в каструлю підсмажені цибулю, моркву і ковбасу. Ще додаємо в суп нашатковану паприку.

Крок - 7
08

Бланшовані і очищені від шкірки помідори ріжемо часточками і теж кидаємо в суп. Всі інгредієнти перемішуємо і залишаємо готуватися.

Крок - 8
09

Самі тим часом миємо зелень кропу і петрушки, дрібно шаткуємо. Готовий суп розливаємо по тарілках і посипаємо рубаною зеленню. Легкий і швидкий в приготуванні суп обов'язково стане одним з улюблених в вашому меню. Він займе гідне місце у ваших повсякденних обідах, а також його сміливо можна подати і гостям.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вермішель з фаршем на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Вермішель з фаршем на сковороді 25 2 1 з 5 - детальніше -
Шашлик з курки в майонезі - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з курки в майонезі 60 4 3 з 5 - детальніше -
Самса з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Самса з картоплею 60 3 3 з 5 - детальніше -