Рисовий суп, приготований за цим рецептом, може бути поданий як гарнір, або може стати хорошим і поживним обідом. Або для тих з нас, хто хоче заощадити кілька сотень зайвих калорій, він також може стати відмінною вечерею.
В першу чергу очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками.
Потім помістіть глибоку каструлю на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Покладіть в гаряче масло нарізану цибулю і обсмажуйте, постійно помішуючи, до її розм'якшення.
Далі помийте під проточною водою зелену цибулю, свіжу петрушку і базилік (в цьому рецепті краще використовувати фіолетовий і зелений) і на обробній дошці дрібно наріжте ці інгредієнти. Покладіть подрібнену зелень в глибоку миску.
Тепер покладіть в миску з зеленню яловичий фарш домашнього приготування або придбаного в магазині, добре посоліть, приправте каррі і сухою куркумою, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно все перемішайте, можна навіть руками, до об'єднання інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.
Тепер трохи змоченими водою руками розкачайте підготовлену м'ясну масу в невеликого розміру кульки і покладіть, з невеликою відстанню один від одного в каструлю з уже злегка підзолотившоюся цибулею.
Далі засипте відразу поверх м'ясних кульок попередньо вимочений у холодній воді довгозернистий білий рис, залийте воду стільки, щоб повністю покрити всі продукти в каструлі, перемішайте і залиште страву варитися на слабкому вогні, до повної готовності рису і випаровування практично всієї рідини в каструлі.
Тим часом помийте проточною водою помідори і на обробній дошці наріжте їх досить великими шматками.
Надішліть подрібнений овоч в каструлю до решти продуктів, додайте ще трохи нашаткованого базиліка, знову залийте вміст водою, в разі потреби посоліть ще й приперчіть, а потім ретельно перемішайте і залиште страву кипіти близько 10-15 хвилин.
Готовий рисовий суп розлийте в красиві глибокі миски і подавайте до обіднього столу обов'язково гарячим.
Випадкові рецепти