Укр
Рус
Рисовий суп Перші страви Українська кухня

Рисовий суп

( 4.8571 4 535 35 оцінок)

2750 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Рисовий суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Корейська кухня, Німецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Рисовий суп, приготований за цим рецептом, може бути поданий як гарнір, або може стати хорошим і поживним обідом. Або для тих з нас, хто хоче заощадити кілька сотень зайвих калорій, він також може стати відмінною вечерею.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рисовий суп " (на 100 грам)

  • Білки8.2 гр.
  • Жири12 гр.
  • Вуглеводи21.9 гр.
  • Калорії234 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Потім помістіть глибоку каструлю на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Покладіть в гаряче масло нарізану цибулю і обсмажуйте, постійно помішуючи, до її розм'якшення.

Крок - 2
03

Далі помийте під проточною водою зелену цибулю, свіжу петрушку і базилік (в цьому рецепті краще використовувати фіолетовий і зелений) і на обробній дошці дрібно наріжте ці інгредієнти. Покладіть подрібнену зелень в глибоку миску.

Крок - 3
04

Тепер покладіть в миску з зеленню яловичий фарш домашнього приготування або придбаного в магазині, добре посоліть, приправте каррі і сухою куркумою, приперчіть чорним меленим перцем і ретельно все перемішайте, можна навіть руками, до об'єднання інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.

Крок - 4
05

Тепер трохи змоченими водою руками розкачайте підготовлену м'ясну масу в невеликого розміру кульки і покладіть, з невеликою відстанню один від одного в каструлю з уже злегка підзолотившоюся цибулею.

Крок - 5
06

Далі засипте відразу поверх м'ясних кульок попередньо вимочений у холодній воді довгозернистий білий рис, залийте воду стільки, щоб повністю покрити всі продукти в каструлі, перемішайте і залиште страву варитися на слабкому вогні, до повної готовності рису і випаровування практично всієї рідини в каструлі.

Крок - 6
07

Тим часом помийте проточною водою помідори і на обробній дошці наріжте їх досить великими шматками.

Крок - 7
08

Надішліть подрібнений овоч в каструлю до решти продуктів, додайте ще трохи нашаткованого базиліка, знову залийте вміст водою, в разі потреби посоліть ще й приперчіть, а потім ретельно перемішайте і залиште страву кипіти близько 10-15 хвилин.

Крок - 8
09

Готовий рисовий суп розлийте в красиві глибокі миски і подавайте до обіднього столу обов'язково гарячим.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Класична окрошка - покроковий рецепт, фото 1 Класична окрошка 35 6 3 з 5 - детальніше -
Рисова локшина з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Рисова локшина з овочами 50 3 3 з 5 - детальніше -
Пельмені з бульйоном - покроковий рецепт, фото 1 Пельмені з бульйоном 60 6 4 з 5 - детальніше -