Укр
Рус
Локшина Другі страви Японська кухня

Рисова локшина з куркою

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

2232 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Рисова локшина з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Японська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Якщо вам цікаво, де рисова локшина є одним з найпоширеніших продуктів, можу поінформувати - це і Таїланд, і Японія, і Китай, а також В'єтнам. Тому і варіантів її приготування досить багато, так як кожна кухня особлива. Але я вам можу теж запропонувати рецепт цього абсолютно невибагливої, але смачної страви, з акцентом азіатської кухні - рисова локшина з куркою. Приготуйте рекомендовану страву, і ваш звичайний обід може перетворитися на свято.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рисова локшина з куркою" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири4 гр.
  • Вуглеводи13.6 гр.
  • Калорії131 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для цієї страви вам знадобиться курячий бульйон. Якщо у вас його не виявилося, ви можете приготувати бульйон з бульйонних кубиків. В окремій ємності змішайте: курячий бульйон, кетчуп, соєвий соус і кукурудзяний крохмаль. Добре розмішайте вінчиком або вилкою, щоб не залишилося грудочок крохмалю. Поки відставте.

Крок - 1
02

Поставте на плиту каструлю з достатньою кількістю води для приготування рисової локшини. Коли вода закипить, додайте в неї сіль і висипте туди локшину. Варіть згідно з інструкцією на упаковці. Або поки вона не стане м'якою. Коли локшина буде готова, відкиньте її на друшляк, щоб злити воду і додайте в неї рослинного масла. Перемішайте, щоб локшина не злиплася.

Крок - 2
03

Тепер вам необхідно підготувати овочі. Червоний і зелений болгарські перці помийте під проточною водою. Розріжте перець на дві частини видаліть плодоніжки, насіння і перетинки. Тепер половинки перцю розріжте ще раз навпіл і наріжте тонкою соломкою.

Крок - 3
04

Брокколі також помийте, просушіть на рушник і розберіть на невеликі суцвіття. З печериць зніміть шкірку, промийте і наріжте пластинками.

Крок - 4
05

Імбир очистіть від шкірки і подрібніть ножем або натріть на дрібну тертку. Далі займіться курячими грудками. Зніміть шкіру і зріжте зайвий жир. Промийте їх і обсушіть. Наріжте філе на тонкі слайси або смужки. Трохи присоліть і приправте чорним меленим перцем.

Крок - 5
06

Поставте на плиту велику сковороду і розігрійте в ній 2 столові ложки рослинної олії. У розігріту сковороду викладіть курячі слайси і готуйте приблизно 3 хвилини або до готовності, періодично помішуючи. Потім перекладіть зі сковороди в окрему миску. Поки відставте.

Крок - 6
07

Нарізані солодкі перці, брокколі і гриби висипте на сковороду, де смажилося куряче м'ясо, і пасеруйте приблизно 1 хвилину, потім додайте подрібнений імбир і готуйте ще 2 хвилини, періодично помішуючи. Овочі не повинні перетворитися в пюре, вони повинні бути альденте.

Крок - 7
08

Овочі приготувалися, тепер додайте до них курку і рисову локшину. Залийте все бульонной сумішшю і готуйте ще протягом 3-5 хвилин, або поки куряче м'ясо повністю не прогріється.

Крок - 8
09

Подавайте рисову локшину з куркою гарячою. Перед подачею можна трохи полити кунжутним маслом і посипати кунжутним насінням. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Холодний борщ класичний - покроковий рецепт, фото 1 Холодний борщ класичний 45 5 3 з 5 - детальніше -
Желе з молока - покроковий рецепт, фото 1 Желе з молока 60 2 3 з 5 - детальніше -
Мідії смажені - покроковий рецепт, фото 1 Мідії смажені 45 3 3 з 5 - детальніше -
Домашня шаурма з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Домашня шаурма з куркою 40 2 2 з 5 - детальніше -