Укр
Рус
Каші Другі страви Російська кухня

Рис з овочами

( 4.8571 4 521 21 оцінка)
2994 - переглядів
50 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Рис з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

Посуд: На сковороді

опис

Друзі, спробуйте цей рецепт рису з овочами вдома та здивуйте всіх цією відмінною стравою. Після того, як ви зробите цей рецепт вдома, ви більше ніколи не будете купувати смажений рис в закладах.

Інгредієнти

  • Зелена цибуля 15 г.
  • Перець чорний мелений 1/4 ч.л
  • Соєвий соус 1 ч.л
  • Соус гострий 1 ч.л
  • Спаржа 100 г.
  • Капуста 200 г.
  • Морква 1 шт.
  • Масло рослинне 4 ст.л
  • Часник 1 ст.л
  • Імбир 1 ст.л
  • Яйце 5 шт.
  • Рис 1 скл.
  • Сіль за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Замочіть рис басматі в воді і залиште протягом 30 хвилин. Потім помістіть невелику каструлю на плиту і варіть рис у воді з невеликою кількістю солі, до тих пір, поки продукт не буде приготовлений на 90%. Не переварюйте рис. Щоб отримати ідеальний відварений рис, додайте в киплячу воду трохи оливкового або рослинного масла до засипання продукту. Це запобігає прилипання рису один до одного.

Крок - 1
02

Як тільки рис буде приготований на 90%, викладіть його на паперовий рушник, щоб видалити вологу, або тримайте, поки не зникне вся рідина. Цей крок дуже важливий, щоб отримати правильний рис для майбутнього рецепта.

Крок - 2
03

Розігрійте рослинне масло в антипригарному сотейнику і розбийте в нього курячі яйця, якщо ви дотримуєтеся дієти, використовуйте відокремлені білки і кілька жовтків (але це на ваш розсуд). Додайте в яйця дрібку солі і трохи чорного меленого перцю. Обсмажуйте яйця, обережно розмішуючи лопаткою, а потім перекладіть їх в миску і відставте на час в сторону.

Крок - 3
04

Розігрійте рослинне масло в цьому ж сотейнику, додайте в нього дрібно нашаткований імбир, заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник і смажте вміст, постійно помішуючи, кілька секунд.

Крок - 4
05

Потім додайте в сотейник попередньо очищену від шкірки і нарізану дрібними кубиками моркву, нашатковану капусту, подрібнену квасолю спаржу і томіть, поки овочі не будуть приготовлені на 80-90%, не переварюйте їх, потрібно, щоб збереглася текстура кожного продукту.

Крок - 5
06

Потім додайте в сотейнк - соус чилі (гострий соус), соєвий соус, необхідну сіль і знову перемішайте. Якщо хочете, ви також можете використовувати стручковий перець.

Крок - 6
07

Потім додайте в сотейник, раніше приготований рис басматі і яєчню. Змішайте все дуже акуратно, до об'єднання інгредієнтів. Не кришіть рис. Після змішування додайте мелений чорний перець і трохи заздалегідь нашаткованої зеленої цибулі і подавайте рис з овочами до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Кукурузная каша c сухофруктами - покроковий рецепт, фото 1 Кукурузная каша c сухофруктами 75 4 2 з 5 - детальніше -
Кукурузная каша - покроковий рецепт, фото 1 Кукурузная каша 30 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тартар классический - покроковий рецепт, фото 1 Тартар классический 45 1 2 з 5 - детальніше -
Холодный томатный суп гаспачо - покроковий рецепт, фото 1 Холодный томатный суп гаспачо 35 2 2 з 5 - детальніше -
Украинский борщ в мультиварке - покроковий рецепт, фото 1 Украинский борщ в мультиварке 110 6 2 з 5 - детальніше -
Паста с грибами - покроковий рецепт, фото 1 Паста с грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -