Укр
Рус
thermomix thermomix
Каші Другі страви Російська кухня

Рис з овочами

( 4.6667 4 53 3 оцінки)
50 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Рис з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Страва  для тих, хто прагне  до здорового харчування. Розповім, як приготувати смачний рис з овочами. Рис ретельно промивається і відварюється при використанні невеликої кількості води до розсипчастого стану.

Інгредієнти

  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Куркума 1 щіп.
  • Горошок зелений консервований 1/2 б.
  • Кукурудза 1/2 б.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Рис 200 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Нарізається кубиками цибуля  і морква, які обсмажуються до напівготовності. У зажарку слід покласти рис і тушкувати, помішуючи, протягом 5 хвилин.

    Крок - 1
  2. 02

    Потім додати кукурудзу або горошок і знову протушкувати близько 7 хв. В кінці необхідно поперчити і додати сіль, а зверху посипати куркумою і дати настоятися пару хвилин.  

    Крок - 2

Оцінити рецепт