Укр
Рус
Поділитися

Рис з овочами

(4.333 оцінки)
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Рис з овочами - покроковий рецепт, фото 1

опис

Страва  для тих, хто прагне  до здорового харчування. Розповім, як приготувати смачний рис з овочами. Рис ретельно промивається і відварюється при використанні невеликої кількості води до розсипчастого стану.

Інгредієнти

Рис200 г.
Цибуля1 шт.
Морква1 шт.
Кукурудза0.5 б.
Горошок зелений консервований0.5 б.
Куркума1 щіп.
Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
01

Нарізається кубиками цибуля  і морква, які обсмажуються до напівготовності. У зажарку слід покласти рис і тушкувати, помішуючи, протягом 5 хвилин.

Шаг - 1
02

Потім додати кукурудзу або горошок і знову протушкувати близько 7 хв. В кінці необхідно поперчити і додати сіль, а зверху посипати куркумою і дати настоятися пару хвилин.  

Шаг - 2

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: