Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Рис з овочами

( 4.6667 4 5 3 оцінки)
50 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Рис з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Страва  для тих, хто прагне  до здорового харчування. Розповім, як приготувати смачний рис з овочами. Рис ретельно промивається і відварюється при використанні невеликої кількості води до розсипчастого стану.

Інгредієнти

Рис200 г.
Цибуля1 шт.
Морква1 шт.
Кукурудза 1/2 б.
Горошок зелений консервований 1/2 б.
Куркума1 щіп.
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком

Покроковий рецепт

01

Нарізається кубиками цибуля  і морква, які обсмажуються до напівготовності. У зажарку слід покласти рис і тушкувати, помішуючи, протягом 5 хвилин.

Крок - 1
02

Потім додати кукурудзу або горошок і знову протушкувати близько 7 хв. В кінці необхідно поперчити і додати сіль, а зверху посипати куркумою і дати настоятися пару хвилин.  

Крок - 2

Оцінити рецепт