Укр
Рус
Каші Другі страви Канадська кухня

Рис з м’ясом в духовці

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

1313 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Рис з м’ясом в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Апетитні запечені курячі стегна, покриті красивою завісою, запечені на вершині пухнастого м'якого рису і все це зроблено в духовці! Рецепт рису з м'ясом в духовці, з цибулею і часником. Даємо вам можливість додати пишні гриби, це теж додасть родзинку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рис з м’ясом в духовці" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири8.2 гр.
  • Вуглеводи12 гр.
  • Калорії159 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 180 градусів. У неглибокій мисці змішайте оливкову олію, подрібнену петрушку, паприку, часниковий порошок, чебрець, сіль і перець. Додайте курку (стегна) і рівномірно покрийте кожен шматочок приправою. Відкладіть, дозволяючи ароматам вбратися в м'ясо.

Крок - 1
02

Розпорошіть на велику форму для випічки (25 x 35 см) антипригарне розпилення рослинного масла. Додайте в нього нашатковану цибулю, видавлений через чеснокодавку часник, оливкову чи рослинну олію, сіль, перець, бульйон і воду. Добре перемішайте, щоб об'єднати всі інгредієнти.

Крок - 2
03

Потім засипте в форму довгозернистий рис (будь ласка, не використовуйте дрібнозернистий рис, середньозерновой рис, різотто, паелью або невеликий рис) і знову все ретельно перемішайте.

Крок - 3
04

Розкладіть раніше промариновані курячі стегна у воді над рисом, накрийте акуратно фольгою і запікайте в попередньо розігрітій духовці близько 50 хвилин. Розкрийте фольгу і запікайте ще 20-30 хвилин, поки курка не приготується прямо до кісток. Змініть настройки духовки, щоб смажити протягом 2-3 хвилин, створюючи золотисту курку і хрусткий рис.

Крок - 4
05

Зніміть курячі стегна, перемішайте ретельно рис, потім покладіть м'ясо назад на рис. Накрийте кришкою і дайте йому відпочити протягом 5-10 хвилин, щоб встановити всі смаки в гарячому блюді. Рис закінчить готуватися під час відпочинку.

Крок - 5
06

Поки курка відпочиває, приготуйте гриби. Розігрійте вершкове масло на сковороді на середньому вогні. Обсмажте подрібнений часник до аромату (30 секунд) і додайте нарізані крупно гриби; варіть, поки продукт не стане м'яким. Додайте в сковорідку трохи нашаткованої зеленої цибулі і приправте сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 6
07

Перекладіть курку на тарілку, потім змішайте гриби з рисом. Покладіть курку назад на рис в блюдо, прикрасьте цибулею і нарізаною петрушкою. Пробуйте і насолоджуйся!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Мариновані баклажани - покроковий рецепт, фото 1 Мариновані баклажани 50 5 2 з 5 - детальніше -
Манна каша на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Манна каша на молоці 20 4 2 з 5 - детальніше -
Солянка без огірків - покроковий рецепт, фото 1 Солянка без огірків 75 6 3 з 5 - детальніше -
Лазанья з куркою і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з куркою і грибами 50 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти