Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Рис з фаршем

90 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Хочете створити справжній шедевр з обмеженого набору продуктів, спробуйте приготувати рис з м'ясним фаршем. Обов'язково додайте зелень.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Соєвий соус3 ст.л
Бульйон200 мл.
Каррі2 ст.л
Часник1 зуб.
Цибуля1 шт.
Морква2 шт.
Фарш м’ясний500 г.
Рис200 г.
Масло рослинне2 ст.л
Сіль за смаком
01

Нарізається цибулина і морква, часник видавлюється. Рис промивається і відварюється у воді.

Крок - 1
02

В цей час фарш необхідно обсмажити з додаванням цибулі, моркви і часнику 30 секунд, а потім додається бульйон і тушкується  близько 10 хв.

Крок - 2
03

Після цього відварений рис додається до фаршу, змішується, солиться, посипається меленим перцем, карі і соєвим соусом. До страви додається зелень.

Крок - 3

Оцінити рецепт