Укр
Рус
Каші Другі страви Українська кухня

Рис з фаршем

( 4.9130 4 523 23 оцінки)
3079 - переглядів
90 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Хочете створити справжній шедевр з обмеженого набору продуктів, спробуйте приготувати рис з м'ясним фаршем. Обов'язково додайте зелень.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рис з фаршем" (на 100 грам)

  • Білки9.5 гр.
  • Жири18.3 гр.
  • Вуглеводи4.6 гр.
  • Калорії225 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть неглибоку сковорідку на плиту, влийте в неї оливкове або рослинне масло і максимально прогрійте. Далі звільніть від лушпиння часник і на обробній дошці, за допомогою гострого ножа, як можна дрібніше його наріжте. Можете так само пропустити зубчики через чеснокодавку. Закиньте подрібнений часник в сковорідку.

Крок - 1
02

Далі ретельно почистіть імбир, а потім натріть на самій дрібній тертці і теж відправте в сковорідку до часнику. Обсмажуйте вміст, постійно мішаючи, до появи насиченого аромату, близько 2-3 хвилин.

Крок - 2
03

Потім відправте в сковорідку заздалегідь підготовлений м'ясний фарш (можете використовувати будь-який вид м'яса), який зможете придбати в магазині або підготувати самостійно за допомогою м'ясорубки або кухонного комбайна. Обсмажуйте, періодично помішуючи, до зникнення червоного відтінку в м'ясі.

Крок - 3
04

Далі помийте під проточною водою свіжу цибулю і на обробній дошці дрібно її нашаткуйте. Надішліть нарізану цибулю в сковорідку до м'яса (бажано використовувати білу частину зелені), добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і продовжуйте все обсмажувати, до повної готовності м'яса.

Крок - 4
05

А тепер займіться приготуванням спеціального соусу. Для цього в невелику миску залийте соєвий соус, засипте подрібнений сухий червоний перець чилі і натертий на дрібній тертці імбир.

Крок - 5
06

Потім засипте в миску тростинний цукор, залийте кунжутне масло і ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 6
07

Далі залийте утворений соус в сковорідку до м'яса, долийте воду, ретельно перемішайте, накрийте ємність кришкою і залиште вміст томитися приблизно на 20 хвилин. Після закінчення цього часу посипте вміст сковороди нашаткованою зеленою цибулею і насінням кунжуту і зніміть сковорідку з вогню.

Крок - 7
08

Тепер викладіть в красиву тарілку попередньо відварений довгозернистий рис, поверх нього укладіть раніше підготовлену м'ясну начинку і подавайте до обіднього столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Снікерс - покроковий рецепт, фото 1 Торт Снікерс 90 7 4 з 5 - детальніше -
Лімонад - покроковий рецепт, фото 1 Лімонад 30 1 2 з 5 - детальніше -
Чанахі - покроковий рецепт, фото 1 Чанахі 120 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бограч - покроковий рецепт, фото 1 Бограч 65 6 4 з 5 - детальніше -
Гаспачо з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з м’ясом 55 6 3 з 5 - детальніше -
Хінкалі з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Хінкалі з фаршем 70 4 3 з 5 - детальніше -
Хліб без дріжджів - покроковий рецепт, фото 1 Хліб без дріжджів 115 1 2 з 5 - детальніше -