Укр
Рус
Поділитися

Рис з фаршем

90 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1

опис

Хочете створити справжній шедевр з обмеженого набору продуктів, спробуйте приготувати рис з м'ясним фаршем. Обов'язково додайте зелень.

Інгредієнти

Перець чорний меленийза смаком
Соєвий соус3 ст.л
Бульйон200 мл.
Каррі2 ст.л
Часник1 зуб.
Цибуля1 шт.
Морква2 шт.
Фарш м’ясний500 г.
Рис200 г.
Масло рослинне2 ст.л
Сільза смаком
01

Нарізається цибулина і морква, часник видавлюється. Рис промивається і відварюється у воді.

Шаг - 1
02

В цей час фарш необхідно обсмажити з додаванням цибулі, моркви і часнику 30 секунд, а потім додається бульйон і тушкується  близько 10 хв.

Шаг - 2
03

Після цього відварений рис додається до фаршу, змішується, солиться, посипається меленим перцем, карі і соєвим соусом. До страви додається зелень.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: