Укр
Рус
Каші Другі страви Азіатська кухня

Рис з фаршем на сковороді

( 4.8571 4 528 28 оцінок)
2656 - переглядів
45 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Рис з фаршем на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Азіатська кухня, Китайська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

Посуд: На сковороді

опис

Цей барвистий рецепт рису з фаршем на сковороді стане приголомшливим доповненням до вашої колекції страв з яловичого фаршу. Це схоже на плов, за винятком того, що в ньому багато овочів і більше смаку.

Інгредієнти

  • Паста томат 2 1/2 ст.л
  • Фарш яловичий 500 г.
  • Часник 3 зуб.
  • Болгарський перець 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Кмин 1/2 ч.л
  • Перець чорний мелений 1/2 ч.л
  • Цибулевий порошок 1 ч.л
  • Орегано 1 ч.л
  • Кайенский перець 1/4 ч.л
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Рис 225 г.
  • Бульйон 2 скл.
  • Овочі 300 г.
  • Шпинат 90 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте оливкове (можна використовувати рослинне) масло у великій сковороді на сильному вогні. Додайте в гарячу олію очищену від лушпиння і нашатковану дрібними кубиками червону цибулю.

Крок - 1
02

Потім засипте в сковороду попередньо вичищений від нутрощів і нарізаний дрібними частинами солодкий перець. Додайте так само звільнений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник. Готуйте, помішуючи, 1 хвилину.

Крок - 2
03

Додайте наступним інгредієнтом в сковороду яловичий фарш, який можете купити вже готовим в будь-якому магазині. Обсмажуйте вміст ємності, постійно помішуючи, до коричневого кольору м'яса, розбиваючи його на дрібні частини.

Крок - 3
04

Далі додайте томатну пасту або кетчуп, сіль, чорний мелений перець, засипте так само цибульний порошок, сушений орегано, кмин і кайенский перець. Готуйте ще близько 1 хвилини, помішуючи.

Крок - 4
05

Зменшіть вогонь до середнього. Додайте в сковорідку рис (не потрібно попередньо відварювати або вимочувати, найкраще готувати з білого довгозернистого рису для отримання пухнастого результату) і залийте яловичий бульйон, добре все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 5
06

Додайте далі в сковороду заморожені овочі (ви можете замінити заморожені рубаними свіжими овочами, але якщо ви вирішите використовувати свіжі замість заморожених овочів, додайте обов'язково води до рису, заморожений овоч додає воду в міру танення) і лавровий лист, потім знову все гарненько перемішайте.

Крок - 6
07

Накрийте сковорідку з вмістом кришкою, зменшіть вогонь до середнього, щоб все повільно кипіло. Готуйте 12-15 хвилин (може навіть довше), поки вся рідина не вбереться (нахиліть сковороду для перевірки). Рис повинен бути просто приготований.

Крок - 7
08

Зніміть сковорідку з вогню. Швидко киньте в неї свіжий шпинат поверх рису і знову надіньте кришку. Залиште на 10 хвилин. Далі перемішайте все виделкою, відрегулюйте сіль за бажанням і подавайте рис з фаршем, приготований на сковороді до обіду.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Ягідне повидло - покроковий рецепт, фото 1 Ягідне повидло 90 1 3 з 5 - детальніше -
Нуга - покроковий рецепт, фото 1 Нуга 45 2 2 з 5 - детальніше -
Вівсяна каша з маслом - покроковий рецепт, фото 1 Вівсяна каша з маслом 35 4 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі з рисом в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з рисом в духовці 45 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пісна солянка - покроковий рецепт, фото 1 Пісна солянка 60 5 3 з 5 - детальніше -
Ікра з кабачків і баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Ікра з кабачків і баклажанів 60 4 3 з 5 - детальніше -
Пахлава з листкового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава з листкового тіста 55 3 3 з 5 - детальніше -
Хворост без горілки - покроковий рецепт, фото 1 Хворост без горілки 45 3 3 з 5 - детальніше -