Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Рис в томатному соусі

50 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Звичний гарнір по - новому.  Дивовижно ароматний рис в соусі зі свіжих помідорів.

Інгредієнти

Рис250 г.
Цибуля3 шт.
Морква1 шт.
Помідор3 шт.
Часник1 зуб.
Вода150 мл.
Куркума 1/2 ч.л
Приправи10 г.
01

Цибуля  і помідори пропускаються через м'ясорубку, соляться і до них додаються спеції.

Крок - 1
02

Нарізається крупно цибуля і морква. Рис промивається до утворення прозорої води.

Крок - 2
03

Цибулю  з морквою слід обсмажити з додаванням приправ. Потім в сковороду  додається рис і заливається водою з розрахунком на 2 пальці більше, ніж рівень рису.

Крок - 3
04

Все це готується близько 10 хв. на великому вогні до википання води і додається часник, соус зі зменшенням вогню до повної готовності рису.

Крок - 4

Оцінити рецепт