Укр
Рус
thermomix thermomix
Каші Другі страви Українська кухня

Рис в томатному соусі

50 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Звичний гарнір по - новому.  Дивовижно ароматний рис в соусі зі свіжих помідорів.

Інгредієнти

  • Рис 250 г.
  • Цибуля 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Вода 150 мл.
  • Куркума 1/2 ч.л
  • Приправи 10 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Цибуля  і помідори пропускаються через м'ясорубку, соляться і до них додаються спеції.

    Крок - 1
  2. 02

    Нарізається крупно цибуля і морква. Рис промивається до утворення прозорої води.

    Крок - 2
  3. 03

    Цибулю  з морквою слід обсмажити з додаванням приправ. Потім в сковороду  додається рис і заливається водою з розрахунком на 2 пальці більше, ніж рівень рису.

    Крок - 3
  4. 04

    Все це готується близько 10 хв. на великому вогні до википання води і додається часник, соус зі зменшенням вогню до повної готовності рису.

    Крок - 4

Оцінити рецепт