Укр
Рус
Каші Другі страви Австрійська кухня

Рідка манна каша на молоці

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

741 - переглядів
20 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Рідка манна каша на молоці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Вершкова, солодка, з запахом ванілі ... Ця рідка манна каша на молоці просто ідеальна на сніданок або як десерт.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рідка манна каша на молоці" (на 100 грам)

  • Білки3.3 гр.
  • Жири6.7 гр.
  • Вуглеводи21.4 гр.
  • Калорії169 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для того, щоб приготувати манну кашу, вам звичайно ж знадобиться манна крупа. Її роблять із зерен пшениці. Від пшеничної крупи манна відрізняється більш високим очищенням і ступенем помелу. У манки не така велика кількість мікроелементів і вітамінів, як в інших крупах. Але вона містить дуже важливі вітаміни групи В, калій, залізо, так що користь все ж є. Відміряйте необхідну кількість манної крупи і насипте її в чисту глибоку миску.

Крок - 1
02

Візьміть приблизно половину від зазначеної в рецепті кількості молока. Вилийте його в миску з манною крупою. Додайте ванільний екстракт. За допомогою вінчика ретельно розмішайте манну крупу в молоці, щоб не утворилися грудочки.

Крок - 2
03

Тепер вам знадобиться невелика чиста каструля. Вилийте в неї решту молока. Також надішліть в каструлю необхідну кількість вершків. Щоб каша вийшла смачніше, краще використовувати жирні вершки. Киньте сюди ж коричневий цукор і трохи солі.

Крок - 3
04

Вміст каструлі добре перемішайте і поставте на середній вогонь. Слідкуйте за тим, щоб молочна суміш не втекла при закипанні.

Крок - 4
05

Коли ви побачите, що молоко з вершками ось - ось закиплять, візьміть миску з манною крупою і молоком. За допомогою вінчика ще раз все ретельно розмішайте. Повільно додавайте суміш манної крупи в киплячі молоко з вершками. При цьому постійно мішайте вінчиком, щоб не утворилися грудочки.

Крок - 5
06

Готуйте манну кашу на невеликому вогні, періодично помішуючи, поки вона не стане такою густою, на скільки ви хочете. В середньому це займе близько 3 - 5 хвилин.

Крок - 6
07

Готову рідку манну кашу на молоці зніміть з плити. Розлийте по глибоких тарілках. Перед тим, як подавати на стіл, полийте невеликою кількістю малинового сиропу і додайте по ложечці малинового варення. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Вино зі сливи з кісточками - покроковий рецепт, фото 1 Вино зі сливи з кісточками 30 1 2 з 5 - детальніше -
Місо суп класичний - покроковий рецепт, фото 1 Місо суп класичний 30 4 3 з 5 - детальніше -
Паелья з мідіями - покроковий рецепт, фото 1 Паелья з мідіями 75 6 3 з 5 - детальніше -
Лобіо з білої квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з білої квасолі 75 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Качка в казані - покроковий рецепт, фото 1 Качка в казані 120 6 4 з 5 - детальніше -
Заливне з горбуші - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з горбуші 180 4 3 з 5 - детальніше -
Домашній сир з сиру і молока - покроковий рецепт, фото 1 Домашній сир з сиру і молока 45 2 3 з 5 - детальніше -
Салат з тунцем і авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Салат з тунцем і авокадо 35 3 3 з 5 - детальніше -