Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Суп з морепродуктами Перші страви Румунська кухня

Рибний суп з вершками

( 4.7500 4 54 4 оцінки)
741 - переглядів
55 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Рибний суп з вершками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Румунська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Рибний суп з вершками - це такий чудовий легкий рецепт страви, який не перестаєш використовувати. Густий і ситний вершковий суп з риби, поєднання ніжної картоплі, моркви, солодкої кукурудзи та гороху з великими рибними шматочками.

Інгредієнти

  • Зелена цибуля 1/4 пуч.
  • Горох заморожений 1 скл.
  • Риба 600 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Кукурудза консервована 1 скл.
  • Картопля 2 шт.
  • Бульйон 500 мл.
  • Вершки 20 % 750 мл.
  • Борошно 35 г.
  • Вино біле сухе 125 мл.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Вершкове масло 40 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розтопіть вершкове масло у великій сковорідці на середньому вогні. Додайте в розтоплене масло очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник і подрібнену ріпчасту цибулю. Обсмажуйте овочі, помішуючи, близько 5 хвилин до прозорого, але не золотистого кольору.

Крок - 1
02

Додайте в сковорідку попередньо очищену від шкірки і нарізану тонкими півкільцями моркву і продовжуйте обсмажувати, постійно перемішуючи.

Крок - 2
03

Увімкніть високу температуру і залийте в сковороду вино. Перемішайте і дайте вмісту сильно кипіти, поки вино практично повністю не випарується.

Крок - 3
04

Додайте до вмісту просіяне борошно і обсмажуйте, активно перемішуючи, протягом 30 секунд - борошно потемніє і утворить густу масу.

Крок - 4
05

Повільно влийте в сковорідку попередньо підготовлений бульйон (цей суп не підходить для використання бульйонних кубиків або бульйонного порошку - вам дійсно потрібно купити або приготувати рідкий бульйон) і ретельно все перемішайте, щоб покропити муку. Потім залийте в ємність вершки знову все добре змішайте і доведіть до кипіння.

Крок - 5
06

Додайте так само в сковорідку очищену від шкірки і нарізану невеликими кубиками картоплю, консервовану кукурудзу, сіль і чорний мелений перець. Знову доведіть вміст до кипіння, потім зменшіть вогонь, і залиште страву томитися. Готуйте, час від часу помішуючи, протягом 8 хвилин або поки картопля майже не приготується.

Крок - 6
07

Додайте так само в сковорідку попередньо вимиту, просушену паперовим рушником і нарізану невеликими скибочками рибу (можете використовувати будь-яку частину філе і вид рибного продукту) і заморожений горох, варіть 3 хвилини або поки риба не буде повністю приготовлена ​​(легко різатися).

Крок - 7
08

Налаштуйте сіль і перець за смаком. Якщо суп занадто густий, додайте води або вершки. Подавайте готовий рибний суп з вершками, прикрасивши подрібненою зеленою цибулею і хрустким хлібом або сухариками.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ветчина - покроковий рецепт, фото 1 Ветчина 120 4 3 з 5 - детальніше -
Песто с грецкими орехами - покроковий рецепт, фото 1 Песто с грецкими орехами 35 2 2 з 5 - детальніше -
Канапе с мясом - покроковий рецепт, фото 1 Канапе с мясом 40 4 3 з 5 - детальніше -
Щи классические - покроковий рецепт, фото 1 Щи классические 60 4 3 з 5 - детальніше -