Укр
Рус
Суп з морепродуктами Перші страви Румунська кухня

Рибний суп з вершками

( 4.7500 4 54 4 оцінки)
818 - переглядів
55 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Рибний суп з вершками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Румунська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Рибний суп з вершками - це такий чудовий легкий рецепт страви, який не перестаєш використовувати. Густий і ситний вершковий суп з риби, поєднання ніжної картоплі, моркви, солодкої кукурудзи та гороху з великими рибними шматочками.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рибний суп з вершками" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири7 гр.
  • Вуглеводи5.7 гр.
  • Калорії107 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розтопіть вершкове масло у великій сковорідці на середньому вогні. Додайте в розтоплене масло очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник і подрібнену ріпчасту цибулю. Обсмажуйте овочі, помішуючи, близько 5 хвилин до прозорого, але не золотистого кольору.

Крок - 1
02

Додайте в сковорідку попередньо очищену від шкірки і нарізану тонкими півкільцями моркву і продовжуйте обсмажувати, постійно перемішуючи.

Крок - 2
03

Увімкніть високу температуру і залийте в сковороду вино. Перемішайте і дайте вмісту сильно кипіти, поки вино практично повністю не випарується.

Крок - 3
04

Додайте до вмісту просіяне борошно і обсмажуйте, активно перемішуючи, протягом 30 секунд - борошно потемніє і утворить густу масу.

Крок - 4
05

Повільно влийте в сковорідку попередньо підготовлений бульйон (цей суп не підходить для використання бульйонних кубиків або бульйонного порошку - вам дійсно потрібно купити або приготувати рідкий бульйон) і ретельно все перемішайте, щоб покропити муку. Потім залийте в ємність вершки знову все добре змішайте і доведіть до кипіння.

Крок - 5
06

Додайте так само в сковорідку очищену від шкірки і нарізану невеликими кубиками картоплю, консервовану кукурудзу, сіль і чорний мелений перець. Знову доведіть вміст до кипіння, потім зменшіть вогонь, і залиште страву томитися. Готуйте, час від часу помішуючи, протягом 8 хвилин або поки картопля майже не приготується.

Крок - 6
07

Додайте так само в сковорідку попередньо вимиту, просушену паперовим рушником і нарізану невеликими скибочками рибу (можете використовувати будь-яку частину філе і вид рибного продукту) і заморожений горох, варіть 3 хвилини або поки риба не буде повністю приготовлена ​​(легко різатися).

Крок - 7
08

Налаштуйте сіль і перець за смаком. Якщо суп занадто густий, додайте води або вершки. Подавайте готовий рибний суп з вершками, прикрасивши подрібненою зеленою цибулею і хрустким хлібом або сухариками.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Трухлявий пень - покроковий рецепт, фото 1 Торт Трухлявий пень 60 7 3 з 5 - детальніше -
Лаваш на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш на сковороді 50 1 3 з 5 - детальніше -
Хачапурі по-грузинськи - покроковий рецепт, фото 1 Хачапурі по-грузинськи 60 3 3 з 5 - детальніше -