Укр
Рус
Юшка Перші страви Російська кухня

Рибний суп юшка з червоної риби

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

703 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Рибний суп юшка з червоної риби - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Вам подобається рибний суп юшка з червоної риби? Суп з форелі - це дуже типова перша страва в провінції Леон, в основі якого лежить подрібнений часник, в нього додають цю багату рибку разом з шматочками хліба.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рибний суп юшка з червоної риби" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири1.4 гр.
  • Вуглеводи4.7 гр.
  • Калорії55 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть невелику сковорідку на плиту. Налийте в неї оливкове або рослинне мало і добре прогрійте. Розігрійте масло на сковороді до легкого шипіння, поки ви готуєте овочі.

Крок - 1
02

Далі додайте в сковорідку попередньо очищений від лушпиння і нарізаний тонкими кільцями часник, дрібно нарізаний (попередньо очищений від нутрощів) болгарський перець, подрібнений червоний перець чилі і очищену від лушпиння та дрібно нашатковану червону цибулю.

Крок - 2
03

Обсмажуйте вміст сковороди, постійно мішаючи, протягом 5 хв. Потім додайте в ємність сушену паприку і просіяне борошно, далі налийте воду потроху, помішуючи, щоб вона не прилипала і не горіла.

Крок - 3
04

Тепер додайте в сковорідку лавровий лист і засипте 100% натуральний домашній рибний бульйон в кубиках, ретельно все перемішайте і варіть вміст приблизно 20 хвилин.

Крок - 4
05

Тепер ретельно очистіть і помийте під проточною водою тушки червоної риби (бажано використовувати форель в цьому рецепті). Потім викладіть на обробну дошку, трохи просушіть і наріжте кожну рибину на 3 частини, ретельно посоліть кожен шматочок.

Крок - 5
06

Потім покладіть шматки червоної риби в сковорідку з раніше підготовленою масою. Дозвольте вмісту кипіти при досить високій температурі протягом приблизно 5 хвилин.

Крок - 6
07

У глиняну (бажано) ємність покладіть тонку скибочку хліба. Залийте підготовленою рибною масою зі сковороди, додайте скибочки форелі і помістіть ємність на вогонь, поки вміст не закипить, потім дайте постояти ще близько 5 хвилин. Подавайте готовий рибний суп юшку з червоної риби в глиняних ємностях.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Плов з качки - покроковий рецепт, фото 1 Плов з качки 115 6 4 з 5 - детальніше -
?>