Вам подобається рибний суп юшка з червоної риби? Суп з форелі - це дуже типова перша страва в провінції Леон, в основі якого лежить подрібнений часник, в нього додають цю багату рибку разом з шматочками хліба.
Помістіть невелику сковорідку на плиту. Налийте в неї оливкове або рослинне мало і добре прогрійте. Розігрійте масло на сковороді до легкого шипіння, поки ви готуєте овочі.
Далі додайте в сковорідку попередньо очищений від лушпиння і нарізаний тонкими кільцями часник, дрібно нарізаний (попередньо очищений від нутрощів) болгарський перець, подрібнений червоний перець чилі і очищену від лушпиння та дрібно нашатковану червону цибулю.
Обсмажуйте вміст сковороди, постійно мішаючи, протягом 5 хв. Потім додайте в ємність сушену паприку і просіяне борошно, далі налийте воду потроху, помішуючи, щоб вона не прилипала і не горіла.
Тепер додайте в сковорідку лавровий лист і засипте 100% натуральний домашній рибний бульйон в кубиках, ретельно все перемішайте і варіть вміст приблизно 20 хвилин.
Тепер ретельно очистіть і помийте під проточною водою тушки червоної риби (бажано використовувати форель в цьому рецепті). Потім викладіть на обробну дошку, трохи просушіть і наріжте кожну рибину на 3 частини, ретельно посоліть кожен шматочок.
Потім покладіть шматки червоної риби в сковорідку з раніше підготовленою масою. Дозвольте вмісту кипіти при досить високій температурі протягом приблизно 5 хвилин.
У глиняну (бажано) ємність покладіть тонку скибочку хліба. Залийте підготовленою рибною масою зі сковороди, додайте скибочки форелі і помістіть ємність на вогонь, поки вміст не закипить, потім дайте постояти ще близько 5 хвилин. Подавайте готовий рибний суп юшку з червоної риби в глиняних ємностях.
Випадкові рецепти