Укр
Рус
Пельмені Другі страви Російська кухня

Рибні пельмені

( 4.9412 4 517 17 оцінок)

2395 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Рибні пельмені - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Всі знають звичний рецепт пельменів з фаршем. Все-таки, це не головна начинка, яка зможе прикрасити і внести особливий смак цієї страви. В даний час готувати пельмені можна не обов'язково з м'ясом, а, як з'ясувалося і з рибою. Незвичайні пельмені з рибною начинкою вдаються не тільки ситними, а ще й корисними для організму. І що найголовніше, готується страва, як звичні нам пельмені, відмінність вносить тільки незвичайна начинка. Давайте і ми спробуємо приготувати за нашим рецептом рибні пельмені.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рибні пельмені" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири6.5 гр.
  • Вуглеводи20.2 гр.
  • Калорії178 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться приготуванням тіста. Для цього засипте в глибоку миску просіяне борошно і добре присоліть. Потім по черзі вбийте в борошно курячі яйця і, додаючи теплу воду, сформуйте певний клубок тіста.

Крок - 1
02

Далі підсипаючи борошно і воду (при необхідності) вимісіть руками досить густе тісто, яке буде відставати від рук. Потім загорніть вимішене тісто в харчову плівку і залиште на час до подальшого використання.

Крок - 2
03

А самі займіться начинкою для майбутніх пельменів. Для цього викладіть на обробну дошку ретельно вимиту і просушену форель. Потім за допомогою гострого ножа акуратно відокремте рибне філе, видаливши всі кісточки і шкірний покрив. Наріжте рибне м'ясо невеликими кубиками.

Крок - 3
04

Далі очистіть від шкірки і на обробній дошці поріжте на дрібні квадрати молодий гарбуз (щоб було поменше насіння). Так само подрібніть заздалегідь вимитий червоний перець чилі.

Крок - 4
05

Помийте під проточною водою і дрібно наріжте декілька капустяних листків. Очистіть від лушпиння і наріжте дрібними квадратами червону цибулю і зубчики часнику.

Крок - 5
06

Далі дрібно наріжте заздалегідь вимиту зелену цибулю і разом з раніше нарізаним перцем чилі відправте в глибоку миску. Тепер закиньте в ємність сир тофу і виделкою розімніть його в так зване пюре.

Крок - 6
07

Далі додайте в миску подрібнений часник і ретельно все перемішайте до утворення однорідної густої маси.

Крок - 7
08

А тепер відправте глибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і нагрійте. Закиньте в киплячу олію раніше нарізані овочі, рясно посоліть і обсмажуйте, періодично помішуючи, до повного їх розм'якшення. Перекладіть обсмажені овочі на тарілку і залиште трохи охолодитися.

Крок - 8
09

Далі поєднайте в одній мисці приправлену сирну суміш, раніше підсмажені овочі і нарізане філе форелі. Засипте в миску до решти інгредієнтів білий обсмажений кунжут, трохи прісахаріте і приперчити чорним меленим перцем. Залийте кунжутне масло і ретельно змішайте вміст миски до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 9
10

Тепер приступайте до приготування самої страви. Настояне тісто розкотіть в своєрідну товсту мотузку, яку наріжте на невеликі часточки. Кожну часточку з тіста розкачайте в тонкий круглий пласт.

Крок - 10
11

Далі помістіть в кожен пласт з тіста раніше приготовлену начинку і акуратно закріпіть края, сформувавши так звані заготовки - пельмені.

Крок - 11
12

Потім помістіть велику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і розігрійте. Викладіть в розпечене масло раніше підготовлені заготовки і обсмажуйте до розм'якшення тіста і утворення легкої золотистої скоринки на пельменях.

Крок - 12
13

Далі залийте в сковорідку воду, накрийте її кришкою і продовжуйте томити страву ще близько 10 хвилин, до невеликого набухання заготовок з тіста і випаровування всієї рідини.

Крок - 13
14

Готові рибні пельмені пора подавати до обіднього сімейного столу, можна навіть прямо на сковороді, додавши звичний для вас соус.

Крок - 14

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Морська капуста Морячка - покроковий рецепт, фото 1 Морська капуста Морячка 30 4 1 з 5 - детальніше -
Млинці - покроковий рецепт, фото 1 Млинці 60 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Тісто для пельменів - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для пельменів 35 1 1 з 5 - детальніше -
Биточки картопляні - покроковий рецепт, фото 1 Биточки картопляні 45 3 3 з 5 - детальніше -
Бастурма з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма з баранини 35 2 2 з 5 - детальніше -