Укр
Рус
Риба Другі страви Середземноморська кухня

Рибні котлети

( 4.9211 4 538 38 оцінок)

2980 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Рибні котлети - покроковий рецепт, фото 1

опис

Цей маленький рецепт відмінної страви на кожен день, дуже простий і швидкий в приготуванні. Рибні котлети чудові, а головне ситні і корисні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рибні котлети" (на 100 грам)

  • Білки10.4 гр.
  • Жири5.1 гр.
  • Вуглеводи16.3 гр.
  • Калорії143 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте трохи води в що не допускає пригорання каструлі. Додайте в неї сіль і доведіть на середньому вогні до кипіння. Покладіть в киплячу воду філе риби (ви можете вибрати продукт на свій смак) і варіть близько 4-5 хвилин. Відварене філе викладіть на тарілку і залиште на час охолодитися.

Крок - 1
02

Нагрійте трохи рослинного масла в що не допускає пригорання сковороді. Додайте в масло попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану червону цибулю і обсмажуйте, постійно мішаючи. Додайте сіль і смажте, поки цибуля не стане прозорою.

Крок - 2
03

Додайте в сковорідку імбирно-часникову пасту і продовжуйте смажити вміст протягом 1 хвилини. Потім вимкніть вогонь і відставте сковорідку для охолодження. Покладіть рибне філе в глибоку миску і акуратно розімніть вилкою. Потім додайте до риби заздалегідь відварену і натерту на крупній тертці картоплю.

Крок - 3
04

Далі розбийте в миску куряче яйце, засипте раніше обсмажену суміш цибулі, подрібнений зелений перець чилі, листя коріандру, рясно посоліть і ретельно перемішайте, до однорідної густої маси.

Крок - 4
05

Тепер додайте в миску до утвореної маси трохи панірувальних сухарів і ще раз добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 5
06

Змастіть долоні невеликою кількістю рослинного масла, розділіть рибну суміш на рівні порції і сформуйте в невеликі плескаті коржі (котлети).

Крок - 6
07

Тепер в одну тарілку засипте просіяне борошно. Додайте щіпку солі і добре перемішайте. У другу тарілку розбийте куряче яйце. Додайте так само сіль і змішайте. Розкладіть залишені панірувальні сухарі в третю тарілку.

Крок - 7
08

Змастіть кожен рибний корж борошном з обох сторін, умочіть у збите яйце і покрийте панірувальними сухарями.

Крок - 8
09

Нагрійте трохи рослинного масла в інший антипригарній сковороді. Помістіть рибні котлети і обсмажуйте з обох сторін до золотисто-коричневого відтінку і хрусткого стану. Викладіть обсмажені котлети на паперову серветку і видаліть зайвий жир.

Крок - 9
10

Готові рибні котлети подавайте гарячими, виклавши на красиве блюдо, з томатним кетчупом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -
Різотто з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з куркою 75 6 3 з 5 - детальніше -
Креветки з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Креветки з беконом 70 3 3 з 5 - детальніше -
Німецький картопляний салат - покроковий рецепт, фото 1 Німецький картопляний салат 45 4 3 з 5 - детальніше -
?>