Укр
Рус
Риба Другі страви Корейська кухня

Пісні рибні котлети з сьомги

( 4.8182 4 522 22 оцінки)

3510 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Пісні рибні котлети з сьомги - покроковий рецепт, фото 1

опис

Всі люблять рибні котлети, і ці дивовижні рибні котлети з сьомги не стануть винятком. Великі шматки сьомги -   хороше поєднання з картопляним пюре, свіжою зеленню і руколою. Легко, швидко і весело зробити. Ваші діти будуть любити їх.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пісні рибні котлети з сьомги" (на 100 грам)

  • Білки5.9 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи7 гр.
  • Калорії136 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку покладіть філе сьомги стороною в глибоку каструлю і залийте молоком. Додайте в ємність попередньо вимитий і очищений корінь петрушки, перець горошком (або мелений чорний) і лавровий лист. Накрийте каструлю кришкою і протягом 20 хвилин варіть рибу на слабкому вогні.

Крок - 1
02

Потім покладіть попередньо очищену від шкірки і нарізану великими шматками картоплю в каструлю з холодною водою і сіллю. Доведіть вміст до кипіння і варіть картоплю до повної готовності. Злийте картоплю і дайте їй трохи охолонути.

Крок - 2
03

Вийміть філе сьомги з молока. Розділіть рибу на більш дрібні шматки. Видаліть шкіру і кісточки, якщо таке залишилося. Покладіть філе в глибоку миску.

Крок - 3
04

Потім перекладіть відварену картоплю в миску до риби. Додайте заздалегідь вимиту і дрібно нашатковану зелену цибулю, цедру лимона і подрібнену рукколу до картоплі. Дрібно поріжте листя петрушки і кропу і додайте їх разом з сіллю і перцем кайенским. Добре перемішайте все, але переконайтеся, що ви зберігаєте грубу текстуру.

Крок - 4
05

Щоб переконатися, що ваші майбутні рибні котлети добре приправлені, обсмажте невелику частину суміші і при необхідності додайте сіль або чорний перець. Потім трохи змоченими водою або маслом руками сформуйте з приготовленої суміші невеликі котлети, більш плоскої форми. Добре викачайте їх в борошні і позбудьтеся від зайвого.

Крок - 5
06

Поставте сковороду на середній або сильний вогонь і розігрійте. Додайте в сковороду трохи оливкового масла, укладіть і обсмажте рибні котлети протягом 2-3 хвилин з кожного боку до хрусткого і золотисто-коричневого кольору. Не смажте занадто багато котлет в одній партії, тому що це знизить температуру масла.

Крок - 6
07

Пісні рибні котлети з сьомги після обсмажування викладіть на кухонний папір, для видалення жиру, а потім подайте до столу з соусом тартар або лимонним майонезом.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Біляші з м’ясом "Чудові" - покроковий рецепт, фото 1 Біляші з м’ясом "Чудові" 60 5 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з картоплею 80 4 3 з 5 - детальніше -
Курячі крильця - покроковий рецепт, фото 1 Курячі крильця 65 2 2 з 5 - детальніше -