Укр
Рус
Риба Другі страви Чилійська кухня

Рибні котлети в духовці

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1744 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Рибні котлети в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Хочемо продемонструвати швидкий і простий рецепт рибних котлет в духовці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рибні котлети в духовці" (на 100 грам)

  • Білки7.8 гр.
  • Жири4.1 гр.
  • Вуглеводи14.4 гр.
  • Калорії132 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть попередньо вимитого і очищеного від кісточок лосося (можна використовувати вже готове філе риби) на невелику сковороду або сотейник і залийте окропом. Варіть рибу на повільному вогні протягом 5 хвилин до повної готовності. Злийте воду зі сковороди, охолодіть трохи лосося, а потім розділіть його на досить великі частини, відкинувши шкіру.

Крок - 1
02

Покладіть заздалегідь очищену від шкірки і дрібно нарізану картоплю у велику каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння і варіть 10-15 хвилин до готовності. Злийте воду і добре за допомогою толкушки розтовчіть картоплю, до однорідного пюреобразного стану, потім перекладіть у велику миску.

Крок - 2
03

Розігрійте духовку до 200 градусів. Під проточною водою ретельно промийте зелену цибулю і петрушку, а потім на обробній дошці дрібно наріжте зелень. Засипте нашатковану зелень в глибоку миску.

Крок - 3
04

У миску до подрібненої зелені додайте соус з хроном (можна використовувати натертий на дрібній тертці хрін) і раніше підготовлене картопляне пюре. Додайте так само в миску шматочки лосося, потім посоліть все, приправте чорним меленим перцем і приправами до риби. Ретельно все перемішайте, до однорідної маси.

Крок - 4
05

Тепер з утвореної рибної маси сформуйте однакового розміру котлетки. Якщо вони будуть ще теплими, залиште їх на деякий час, щоб охололи.

Крок - 5
06

Посипте утворені котлети борошном. Помістіть в заздалегідь збите куряче яйце і рясно викачайте в панірувальних сухарях. Занурте кожну котлету спочатку в яйце, а потім в панірувальні сухарі, переконавшись, що вони рівномірно покриті з усіх боків.

Крок - 6
07

Перекладіть рибні котлети в паніровці на велике деко з антипригарним покриттям, злегка змащене олією. Надішліть деко з котлетами в розігріту духовку і випікайте протягом 20 хвилин до хрусткого і золотисто-коричневого кольору на страві.

Крок - 7
08

Подавайте готові рибні котлети, приготовані в духовці, на красивій тарілці з лимоном і зеленню.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Салат з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з редькою 60 2 2 з 5 - детальніше -
Холодець з півня - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з півня 50 4 3 з 5 - детальніше -
Італійські сирні палички - покроковий рецепт, фото 1 Італійські сирні палички 50 2 2 з 5 - детальніше -