Укр
Рус
Консерви Консервування Чилійська кухня

Рибні консерви на зиму

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

722 - переглядів
25 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Рибні консерви на зиму - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Якщо хочете урізноманітнити меню на зиму новеньким, то приготуйте відмінні рибні консерви з тунця. Представляємо покроковий рецепт консерви, корисні, ситні і прості в приготуванні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рибні консерви на зиму" (на 100 грам)

  • Білки10.8 гр.
  • Жири6.7 гр.
  • Вуглеводи1.7 гр.
  • Калорії119 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У цьому рецепті розказано, як приготувати тунець в скляних банках. Отже, для початку, поріжте заздалегідь вичищений від кісточок стейк свіжого тунця на невеликі шматочки (приблизно 3 х 3 см). Вимийте його і викладіть на обробну дошку, щоб просохнути.

Крок - 1
02

Помийте холодною водою помідори черрі, висушіть їх і на кухонній дошці наріжте дрібними скибочками. Наріжте оливки на дрібні шматочки. Обов'язково вибирайте продукт без кісточок, щоб зменшити робочий процес.

Крок - 2
03

Змішайте частину нарізаних помідорів чері, половину оливок і каперсів в заздалегідь підготовленій (можна простерилізувати) скляній банці.

Крок - 3
04

Далі викладіть поверх овочів раніше нарізані скибочки тунця, приправте сіллю і чорним меленим перцем. Покрийте поверхню помідорами чері, подрібненими оливками і каперсами.

Крок - 4
05

Потім додайте в банку попередньо очищений від лушпиння зубчик часнику і покрийте заздалегідь натертою на дрібній тертці цедрою лимона. Додайте трохи оливкового або рослинного масла і збризніть рясно білим вином і свіжовичавленим соком лимона. Закрийте банку відповідною гвинтовою (простерилизованою) кришкою. У цьому рецепті рибних консервів ви можете використовувати і інші ароматизатори для ароматизації тунця, наприклад такі, як чебрець і майоран або сушену зелень за смаком.

Крок - 5
06

Ретельно перетряхніть банку з вмістом, а потім помістіть її в високу вузьку каструлю, далі залийте холодною водою. Надішліть каструлю з банкою на плиту, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середнього і готуйте 10 хвилин, починаючи з моменту кипіння. Рекомендується ставити банку в холодну воду і доводити до кипіння тільки після цього. Фактично, якщо скляну ємність занурити в киплячу воду, скло може розбитися і вибухнути через тепловий удар.

Крок - 6
07

Тепер витягніть банку з води, намагаючись використовувати захисні рукавички або кухонні щипці, щоб не обпектися. Такі рибні консерви можна зберігати на зиму або відкрити відразу і подавати до столу на подушці зі свіжого салату. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гуляш з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з овочами 60 3 2 з 5 - детальніше -
Бутерброд з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброд з шинкою 30 1 2 з 5 - детальніше -
Кулебяка з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Кулебяка з капустою 40 4 2 з 5 - детальніше -
Гнізда з фаршем на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Гнізда з фаршем на сковороді 45 4 3 з 5 - детальніше -