Укр
Рус
Риба Другі страви Російська кухня

Риба у фритюрі

( 4.8824 4 534 34 оцінки)

3453 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Риба у фритюрі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня, Корейська кухня, Американська кухня, Китайська кухня, Японська кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: У фритюрі

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Якщо ви хочете повсякденну страву приготувати абсолютно по-іншому, пропоную приготувати рибу за цим рецептом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Риба у фритюрі" (на 100 грам)

  • Білки13.3 гр.
  • Жири2.4 гр.
  • Вуглеводи2.5 гр.
  • Калорії90 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе замороженого хека, розрізаного на частини, залити холодною водою і додати трохи солі. Витримати до повної розморожування, вийняти з води, обсушити кожен шматок риби серветкою.

Крок - 1
02

Скласти філе хека в посудину, залити молоком і залишити на 30 хв, потім філе обсушити.

Крок - 2
03

Збити віночком яйця. Шматочки риби обваляти в борошні, а потім у збитих яйцях. Готувати цю рибу пропоную у фритюрі.

Крок - 3
04

Влити в сковороду кукурудзяне масло, розігріти, опустити в нього стейки хека, обсмажити до золотистої скоринки. Подати філе риби гарячим, уклавши часточками лимона.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суші Сакура - покроковий рецепт, фото 1 Суші Сакура 40 2 3 з 5 - детальніше -
Слойка з маком - покроковий рецепт, фото 1 Слойка з маком 60 2 3 з 5 - детальніше -
Запечене філе тилапії в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Запечене філе тилапії в духовці 30 2 3 з 5 - детальніше -
Чебуреки на воді - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки на воді 65 4 3 з 5 - детальніше -