Укр
Рус
Риба Другі страви Середземноморська кухня

Риба під маринадом в духовці

( 4.9231 4 513 13 оцінок)

1290 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Риба під маринадом в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня, Африканська кухня, Французька кухня

Дієта: Корисне харчування

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Неймовірно смачна риба під маринадом, запечена в духовці. Доповніть страву рисовою вермішеллю з овочами і обсмаженими морепродуктами. Ситний обід для всієї родини готовий.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Риба під маринадом в духовці" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири4.7 гр.
  • Вуглеводи3.1 гр.
  • Калорії87 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування соусу використовуйте готовий бульйон або приготуйте його самостійно. У підсоленій воді відваріть обрізки креветок з невеликою кількістю лимонного соку. Додайте лавровий лист і трохи часнику. Готовий бульйон охолодіть.

Крок - 1
02

Болгарський перець і перець чилі ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Розріжте, видаліть плодоніжки з насінням і наріжте невеликими шматочками. Половину овочів відправте в глибоку миску.

Крок - 2
03

Часник очистіть від лушпиння, наріжте слайсами і додайте до перцю.

Крок - 3
04

Петрушку і кріп подрібніть і всипте до решти інгредієнтів. Пересипте овочі в чашу стаціонарного блендера. Додайте сіль, паприку, лимонний сік і оцет. Переміксуйте суміш до однорідного стану.

Крок - 4
05

Поставте на плиту сковороду на слабкий вогонь. Влийте оливкове масло і суміш овочів. Готуйте, постійно помішуючи, протягом 15-20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додайте рибний соус. Перелийте вміст сковороди в миску і остудіть.

Крок - 5
06

Рибу очистіть, ретельно промийте під проточною водою і просушіть. Зробіть в тушці кілька поперечних надрізів по обидва боки. Змастіть рибу охолодженим маринадом, приділяючи особливу увагу розрізам і внутрішньої частини лосося. Покладіть тушку в форму для запікання або на застелений пергаментним папером деко. Поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 40 хвилин.

Крок - 6
07

Займіться приготуванням гарніру. Рисову вермішель відваріть до готовності. Відкиньте на друшляк і дайте стекти зайвій рідині. Наріжте вермішель ножицями. Кабачок, моркву і капусту наріжте тонкою соломкою. Оливки наріжте кружальцями.

Крок - 7
08

Що залишився перець підсмажте на сковороді з невеликою кількістю оливкової олії. Додайте нарізану капусту і моркву. Продовжуйте готувати 3-4 хвилини. Всипте рисову вермішель і кабачок.

Крок - 8
09

Додайте трохи маринаду для риби і частину бульйону з креветок. Переміксуйте і натріть на дрібній тертці очищений імбирний корінь. Всипте оливки і подрібнені чорні гриби. Продовжуйте готувати 4-5 хвилин.

Крок - 9
10

У чисту сковороду викладіть трохи маринаду. Додайте оливкову олію і натертий імбир. Викладіть очищені креветки і мідії. Обсмажте до готовності.

Крок - 10
11

У сотейник відправте залишений маринад. Налийте бульйон, дайте прокипіти 1-2 хвилини і перелийте в соусник. Запечену рибу викладіть на блюдо для подачі. Додайте вермішель з овочами і обсмажені морепродукти. Подавайте з соусом. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Нутелла без борошна - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла без борошна 50 2 3 з 5 - детальніше -
Оладки без соди - покроковий рецепт, фото 1 Оладки без соди 45 3 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка з вишнею - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка з вишнею 65 4 3 з 5 - детальніше -
Ханум з гарбузом - покроковий рецепт, фото 1 Ханум з гарбузом 55 3 3 з 5 - детальніше -