Укр
Рус
Цукерки Десерти Европейская кухня

Рецепт цукерок в формочках

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

3806 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Рецепт цукерок в формочках - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

Посуд: Формочка

опис

Напевно, ніхто не буде сперечатися, що цукерки - це найвідоміше, популярне і улюблені лакомство у всьому світі. На сьогоднішній день велика кількість цукерок просто зашкалює, адже в будь-якому магазині такий асортимент самих різних видів, що часом просто неможливо зупинитися на якомусь виборі. Цукерки - це ласощі, яким однаково раді діти і дорослі, а якщо ці солодощі приготовлені вдома власними руками - радість подвоюється мінімум в два рази. Пропонуємо вам відмінний рецепт цукерок в формочках, за яким ви приготуєте неймовірні шоколадні цукерки, від яких будуть в захваті всі члени вашої родини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рецепт цукерок в формочках" (на 100 грам)

  • Білки8.3 гр.
  • Жири38.8 гр.
  • Вуглеводи42.9 гр.
  • Калорії549 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Домашні цукерки в формочках виходять просто неймовірними: красиві, ароматні, ніжні і дуже смачні. А процес приготування простіше простого. В даному рецепті рекомендуємо приготувати шоколадні цукерки, які складуть дуже гідну конкуренцію магазинним варіантам. Почнемо з того, що в глибоку ємність просіюємо цукрову пудру, какао порошок і сухе молоко. Тепер перемішаємо сухі інгредієнти між собою.

Крок - 1
02

Після цього ставимо на вогонь сотейник або каструльку з водою, щоб нагрівалася. Це буде наша водяна баня. Потім ставимо зверху на каструльку металеву ємність і наливаємо кокосове масло.

Крок - 2
03

Тепер висипаємо суху суміш, яку тільки що просіяли, і починаємо ретельно перемішувати вміст за допомогою силіконової або дерев'яної лопатки.

Крок - 3
04

Готуємо на водяній бані нашу масу протягом декількох хвилин до тих пір, поки вона не стане однорідною і не буде нагадувати просто розтанувший шоколад. Це і є наші майбутні цукерки.

Крок - 4
05

Знімаємо ємність з водяної бані і розливаємо шоколадну масу по формочках. Рекомендуємо використовувати силіконові формочки, з них дуже легко потім дістати цукерки. Розмір і формат формочок вибираєте будь-який (сердечка, квіточки, кульки, квадратики, грибочки і т. д.)

Крок - 5
06

Пропонуємо вам зробити пару варіантів домашніх цукерок. Для цього половину ємностей наповнюємо шоколадною масою повністю, а другу половину наполовину.

Крок - 6
07

Потім додаємо потроху подрібнених горіхів. В якості начинки можна використовувати будь-які види горіхів. Також ви можете придумати свій варіант начинки: маршмеллоу, мармелад, помадка, желейка і т. д. В даному рецепті ми зупинили свій вибір на горіхах. Зверху на горіхи знову наливаємо шоколадну масу, наповнивши формочки повністю.

Крок - 7
08

Важливо відзначити, що відразу перед тим як наливати цукерки по формах, їх бажано поставити на щільну поверхню (рознос або дошка), адже силіконові форми дуже м'які, тому при транспортуванні маса може випливати з формочок. Отже, коли формочки будуть заповнені, відправляємо їх в морозилку на пару годин. Цього часу має вистачити, щоб шоколад застиг, у нас вийшли гарні цукерки.

Крок - 8
09

Дістаємо формочки з холодильника і акуратно виймаємо цукерки з них, з силіконовими формочками це дуже легко. Таким чином ми отримуємо неймовірно красиві, ніжні, ароматні домашні шоколадні цукерки, які приведуть в захват усіх ваших домочадців і гостей.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чізкейк з випічкою - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з випічкою 100 3 3 з 5 - детальніше -
Торт "Повітряно-шоколадний" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "Повітряно-шоколадний" 90 5 3 з 5 - детальніше -
Сирні кульки, як в дитинстві - покроковий рецепт, фото 1 Сирні кульки, як в дитинстві 55 3 3 з 5 - детальніше -