Укр
Рус
Мясо Другі страви Мексиканська кухня

Реберця в повільноварці

( 4.9500 4 520 20 оцінок)

3004 - переглядів
60 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Реберця в повільноварці - покроковий рецепт, фото 1

опис

Цей рецепт і метод найкраще підійде до свинячих ребер зі спини. Якщо у вас є повільноварка, ми також настійно рекомендуємо приготувати ці чудові свинячі ребра в соусі барбекю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Реберця в повільноварці" (на 100 грам)

  • Білки11.8 гр.
  • Жири22.5 гр.
  • Вуглеводи9 гр.
  • Калорії288 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Такі реберця, приготовані в повільноварці, гарантовано легко відійдуть з кістки ніжно. Вивчіть секрет приготування відмінних ребер в повільноварці і спробуйте створити самі чудову м'ясну страву. Отже, в першу чергу зніміть мембрану з задньої частини ребер. Просто проведіть пальцями по стороні, щоб послабити її і відразу ж відірвати від м'яса. Потім промийте ребра холодною водою і залиште просохнути.

Крок - 1
02

Тим часом, в маленькій мисці змішайте паприку, сіль, трохи цибулевого порошку. Додайте так само чорний мелений перець, мелену гірчицю, часниковий порошок і ретельно все перемішайте, до об'єднання сипучих інгредієнтів. Щедро посипте і втирайте підготовлену суміш спецій поверх ребер для створення кірки.

Крок - 2
03

Покладіть замариновані ребра в чашу повільноварки, застелену рукавом для випічки. Такий метод є одним з кращих для приготування ребер в посуді при використанні вкладиша для ємності. Ці пластикові пакети (рукав) застеляють чашу повільноварки, зберігаючи чистоту посуду. Не треба буде більше вичищати карамелізований, пригорілий соус. Збризніть м'ясо соусом для барбекю, залишивши трохи на потім. Далі накрийте повільноварку кришкою і тушкуйте реберця близько 1.5 години.

Крок - 3
04

Акуратно витягніть готові ребра з повільноварки і покладіть їх на деко, застелене фольгою. Ще раз промажте м'ясо зверху раніше зарезервованим соусом для барбекю. І відправте м'ясо в попередньо розігріту духовку до 200 градусів, запікайте протягом 3-5 хвилин, поки соус для барбекю не почне пузиритися і карамелізуватися. З іншого боку, ви можете обернути реберця в фольгу і кинути їх на гарячий гриль для того ж ефекту. Інший варіант - покласти їх на гриль, щоб отримати додаткову корочку на м'ясі. Якщо ви вирішите використовувати гриль, а не поміщати їх в духовку, помістіть їх прямо на гриль (або на шматок алюмінієвої фольги) і запікайте на сильному вогні.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

 Галушки по-полтавськи - покроковий рецепт, фото 1 Галушки по-полтавськи 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печеня - покроковий рецепт, фото 1 Печеня 90 6 3 з 5 - детальніше -
Апельсиновий сік - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий сік 40 1 2 з 5 - детальніше -
Пахлава з волоськими горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава з волоськими горіхами 50 4 3 з 5 - детальніше -
Пряник імбирний - покроковий рецепт, фото 1 Пряник імбирний 50 3 3 з 5 - детальніше -