Укр
Рус
Мясо Другі страви Мексиканська кухня

Реберця в повільноварці

( 4.9500 4 520 20 оцінок)
2408 - переглядів
60 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Реберця в повільноварці - покроковий рецепт, фото 1

опис

Цей рецепт реберець з кисло-солодким соусом обов'язково сподобається вам і вашим рідним.

Інгредієнти

  • Мигдаль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Часник сушений 1 1/2 ч.л
  • Імбир 1 ч.л
  • Кінза 1 пуч.
  • Оцет яблучний 2 ст.л
  • Соєвий соус 2 ст.л
  • Кетчуп 2 ст.л
  • Джем абрикосовий 1/2 скл.
  • Реберця 1 кг.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

З ребер видаляємо зайвий жир. З часнику, імбиру, солі і перцю готуємо приправу і пересипаємо ребра.

Крок - 1
02

Чашу повільноварки змащуємо олією, викладаємо ребра, закриваємо і готуємо до м'якості ребер при середній потужності протягом 6 годин.

Крок - 2
03

Змішуємо кетчуп з джемом, соєвим соусом і оцтом. Перекладаємо м'ясо з повільноварки на решітку розігрітої духовки, змащену олією, змащуємо кисло-солодким соусом і запікаємо, періодично перевертаючи і змащуючи соусом, протягом 15 хвилин до рум'яної скоринки.

Крок - 3
04

Розкладаємо реберця по порційних тарілках, поливаємо соусом, посипаємо зеленню і мигдалем.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Индейка запеченная - покроковий рецепт, фото 1 Индейка запеченная 70 1 2 з 5 - детальніше -
Ветчина - покроковий рецепт, фото 1 Ветчина 120 4 3 з 5 - детальніше -
Мясо на аэрогриле - покроковий рецепт, фото 1 Мясо на аэрогриле 120 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пончики в домашних условиях - покроковий рецепт, фото 1 Пончики в домашних условиях 95 3 3 з 5 - детальніше -
Говяжьи котлеты в духовке - покроковий рецепт, фото 1 Говяжьи котлеты в духовке 50 4 3 з 5 - детальніше -
Грибной бульон из шампиньонов - покроковий рецепт, фото 1 Грибной бульон из шампиньонов 60 6 3 з 5 - детальніше -
Яичница с грибами - покроковий рецепт, фото 1 Яичница с грибами 35 2 2 з 5 - детальніше -