Укр
Рус
Равіолі Другі страви Російська кухня

Равіолі зі шпинатом і сиром рікотта

( 4.8696 4 523 23 оцінки)

2205 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Равіолі зі шпинатом і сиром рікотта - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Це відмінний італійський рецепт для того, щоб навчиться готувати цю страву в домашніх умовах Подивіться, як створити равіолі, фаршировані шпинатом і рікоттою. Ідеальна вегетаріанська страва, яку легко приготувати без зусиль і витрат часу.   

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Равіолі зі шпинатом і сиром рікотта" (на 100 грам)

  • Білки8.6 гр.
  • Жири6 гр.
  • Вуглеводи24.7 гр.
  • Калорії192 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, почнемо приготування цієї непростої, але всіма улюбленої страви. В першу чергу підготуйте тісто. Для цього в глибоку миску висипте пшеничне борошно, збийте сюди ж курячі яйця, трохи присоліть.

Крок - 1
02

Потім за допомогою вилки спочатку зберіть яйця з борошном в один суцільний клубок, а далі, посипавши тверду поверхню невеликим шаром борошна, руками вимісіть на ній акуратно тісто. Воно повинно бути не рідким, але і, щоб легко відлипало від рук (приблизно, як для пельменів).

Крок - 2
03

Далі, за допомогою качалки ретельно розкачайте тісто (дуже тонко) в великі кола або квадрати, як вже вийде.

Крок - 3
04

Тепер за допомогою фігурного спеціального ножа вирізаємо заготовки з тіста для формування майбутніх равіолі. Викладаємо їх на посипану борошном поверхню (щоб не прилипли), а самі займіться приготуванням шпинатно-сирної начинки.

Крок - 4
05

У глибоку миску помістіть сир рікотто, додайте попередньо вимитий і дрібно нарізаний шпинат і ретельно все змішайте до однорідної маси. При необхідності можна підсолити і приперчити чорним меленим перцем.

Крок - 5
06

Готову сирну начинку ложкою помістіть на одну частину підготовленої заготовки з тіста. Водою змочіть місця закріплення і, укривши сир другою половинкою з тіста, сформуйте красиву равіоліну, акуратно закріпивши края. Продовжуйте ліпити равіолі до закінчення всього тіста і начинки.

Крок - 6
07

Тепер відправте глибоку каструлю на плиту, налийте в неї воду, присоліть і на сильному вогні доведіть до кипіння. Киньте в окріп підготовлені сирні равіолі (не відварюйте в один захід багато штук, щоб не злиплися), зменшіть вогонь і варіть близько 10 хвилин, періодично помішуючи до повної готовності.

Крок - 7
08

Потім за допомогою шумівки витягніть готові равіолі з сиром і шпинатом на тарілку, полийте розтопленим вершковим маслом і подавайте до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Курячі шлунки - покроковий рецепт, фото 1 Курячі шлунки 90 4 3 з 5 - детальніше -
Товстолобик з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Товстолобик з начинкою 50 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грецький салат із креветок - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат із креветок 60 4 3 з 5 - детальніше -
Закуска з овочів і сиру - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з овочів і сиру 65 4 3 з 5 - детальніше -
Пастила без цукру - покроковий рецепт, фото 1 Пастила без цукру 45 2 3 з 5 - детальніше -
Овочеве асорті по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве асорті по-корейськи 80 1 3 з 5 - детальніше -
?>