Укр
Рус
Равіолі Другі страви Російська кухня

Равіолі з рікоттою і зеленню

( 5.0000 5 516 16 оцінок)

2497 - переглядів
80 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Равіолі з рікоттою і зеленню - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Баклажановий равіолі з рікоттою - радість, якого можна насолоджуватися в компанії всієї родини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Равіолі з рікоттою і зеленню" (на 100 грам)

  • Білки8.6 гр.
  • Жири12.1 гр.
  • Вуглеводи20.9 гр.
  • Калорії232 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться приготуванням начинки для майбутніх равіолі. Для цього, наріжте на обробній дошці невеликими шматочками в'ялені в олії помідори.

Крок - 1
02

Потім промийте під проточною водою, висушіть паперовим рушником і поріжте маленькими кубиками середнього розміру баклажани.

Крок - 2
03

Тепер неглибоку антипригарну сковорідку відправте на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре розігрійте. Тепер закиньте в киплячу олію очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник з дрібно нашаткованою зеленню петрушки.

Крок - 3
04

Далі закиньте дрібно нарізані баклажани, трохи присоліть і обсмажуйте, періодично помішуючи, до повного розм'якшення овоча, близько 15 хвилин.

Крок - 4
05

А тим часом в окрему миску помістіть сир рікотту, додайте подрібнену зелень петрушки і засипте натертий на самій дрібній тертці твердий сир. Додайте нарізані в'ялені помідори і примніть все це виделкою.

Крок - 5
06

Потім додайте вже готову баклажанну зажарку і ретельно все перемішайте ложкою до утворення однорідної густої маси.

Крок - 6
07

Тепер займіться безпосередньо приготуванням самих равіолі. На тверду поверхню (на стіл) висипте просіяне борошно, утворіть посередині невелике заглиблення і трохи присоліть.

Крок - 7
08

  Далі залийте в це поглиблення ложку рослинної олії і розбийте по черзі курячі яйця. Можна в окремій ємності збити яйця усі відразу, а потім залити яєчну суміш однорідною масою.

Крок - 8
09

Тепер руками акуратно вимісіть тісто, загорніть його в харчову плівку і відправте в холодне місце на 30 хвилин. По закінченні цього часу дістаньте остигле тісто і наріжте на окремі частини.

Крок - 9
10

А потім кожну частину тіста за допомогою спеціальної машинки, розкачайте на тонкі пласти. Далі притрусіть трохи борошном форму для формування равіолі і накрийте її одним шаром з тіста.

Крок - 10
11

У кожну частину (так звану равіоліну) помістіть раніше підготовлену сирно - баклажанну начинку, накрийте другим листом з тіста і ретельно розкачайте поверх качалкою, щоб равіолі змогли самі акуратно відлипнути від форми і не розірватися.

Крок - 11
12

Далі відваріть в трохи підсоленій воді равіолі з сирною начинкою, розкладіть на страву і полив гострим томатним соусом, подавайте до столу.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Фарширований перець 60 2 3 з 5 - детальніше -
Соняшник - покроковий рецепт, фото 1 Соняшник 40 5 3 з 5 - детальніше -
Тушкована капуста - покроковий рецепт, фото 1 Тушкована капуста 40 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Яблучний торт з безе - покроковий рецепт, фото 1 Яблучний торт з безе 70 4 3 з 5 - детальніше -
Томатний соус для шашлику - покроковий рецепт, фото 1 Томатний соус для шашлику 40 1 2 з 5 - детальніше -