Укр
Рус
Равіолі Другі страви Італійська кухня

Равіолі з м’ясом

( 4.9600 4 525 25 оцінок)

2387 - переглядів
180 хвилин порцій - 7 складність - 3 з 5
Равіолі з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В повільноварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Фантастичний спосіб насолоджуватися равіолі без всякої метушні і турбот!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Равіолі з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки9.2 гр.
  • Жири8.7 гр.
  • Вуглеводи14.7 гр.
  • Калорії172 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ця страва відрізняється тим, що равіолі відварюються в приготованому соусі. А ось в якому - це зараз в подробицях і розглянемо. Отже, почніть з підготовки соусу. Помістіть велику сковорідку на плиту. Не заливаючи масло для обсмажування, помістіть яловичий фарш в розпечену сковороду, рясно посоліть, поперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 1
02

Далі додайте в яловиче м'ясо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник (якщо любите присмажені частини часнику побільше, то подрібніть його ножем).

Крок - 2
03

Розмішайте добре яловичий фарш з допомогою кухонної лопатки і рівномірно розподіліть по всьому дну сковорідки для однакового прожарювання.

Крок - 3
04

Коли м'ясо рівномірно прожариться і втратить рожевий відтінок, додайте в нього густий томатний соус (можна ще використовувати консервовані нарізані часточками помідори, але обов'язково без шкірки), сухий базилік і орегано, а потім все ретельно перемішайте до утворення суміші однорідної консистенції.

Крок - 4
05

Залийте шар томатно-м'ясного соусу на дно повільно варки, і зверху покладіть шар равіолі (вони можуть бути з будь-якою начинкою).

Крок - 5
06

Вилийте ще один шар м'ясного соусу на рівень равіолі, а потім чергуйте з рештою равіолі та томатно-м'ясним соусом до тих пір, поки не будуть використані всі інгредієнти.

Крок - 6
07

Накрийте щільно повільно варку кришкою і встановіть необхідний режим з температурою (він залежить від індивідуальності кухонної техніки). Зазвичай це може бути близько 2 годин.

Крок - 7
08

Після закінчення цього часу, відкрийте кришку повільно варки і усипьте томатну суміш з равіолі натертим на дрібній тертці сиром моцарелла. Можна укласти сир невеликими шматочками в середину між шарами, але в даному випадку ви отримаєте апетитну сирну кірку. Тому вибір за вами.

Крок - 8
09

Далі закривайте ємність назад і продовжуйте готувати, поки сир не розтане, від 30 хвилин до 1 години. Готову страву обов'язково подавайте гарячою, присипавши улюбленою вами зеленню.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

М’ясо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо з грибами 60 4 3 з 5 - детальніше -
Салат Гранатовий браслет - покроковий рецепт, фото 1 Салат Гранатовий браслет 50 4 4 з 5 - детальніше -
Зрази картопляні - покроковий рецепт, фото 1 Зрази картопляні 80 5 3 з 5 - детальніше -
Салака запечена - покроковий рецепт, фото 1 Салака запечена 60 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат мімоза без картоплі - покроковий рецепт, фото 1 Салат мімоза без картоплі 50 2 3 з 5 - детальніше -
Пахлава з волоськими горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава з волоськими горіхами 50 4 3 з 5 - детальніше -
Медовий торт Чудо - покроковий рецепт, фото 1 Медовий торт Чудо 115 4 3 з 5 - детальніше -
Слойка з шинкою і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Слойка з шинкою і сиром 55 4 3 з 5 - детальніше -