Укр
Рус
Равіолі Другі страви Російська кухня

Равіолі з лососем і сиром

( 5.0000 5 522 22 оцінки)

2191 - переглядів
80 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Равіолі з лососем і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Це практично один з кращих рецептів равіолі з лососем. Приготування страви займе більше звичайного часу, але результат вас підкорить.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Равіолі з лососем і сиром" (на 100 грам)

  • Білки7.8 гр.
  • Жири7.5 гр.
  • Вуглеводи19.6 гр.
  • Калорії184 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займемося підготовкою тіста для приготування равіолі. Отже, в глибоку миску залийте трохи білого столового вина, оливкове масло і кип'ячену теплу воду. За допомогою вінчика добре змішайте ці інгредієнти.

Крок - 1
02

Далі на тверду поверхню (найчастіше це стіл) висипте борошно і сформуйте так званий колодязь. В ямку з борошна по черзі розбийте курячі яйця, залийте раніше підготовлену винну рідину і спочатку виделкою, а потім просто руками вимісіть не надто густе тісто.

Крок - 2
03

Розділіть готове тісто на дві частини і помістіть в тепле місце на півгодини. А самі займіться начинкою для майбутніх равіолі. Гарний шматок лосося, звільніть від шкірки і (якщо є) кісток, а потім на обробній дошці наріжте рибу невеликими кубиками.

Крок - 3
04

Далі очистіть від лушпиння і дрібно наріжте червону цибулю, промийте під проточною водою і дрібно наріжте цибулю-порей.

Крок - 4
05

Тепер більшу сковороду помістіть на плиту, киньте в неї вершкове масло і розтопіть на середньому вогні до шипіння. Киньте в киплячу олію нарізані червоний і цибулю-порей, посипте невеликою кількістю цукру (щоб усунути пригорання), приперчив чорним меленим перцем і обсмажуйте, помішуючи, близько 10 хвилин.

Крок - 5
06

Потім приберіть сковороду з вогню і займіться тістом. Розкачайте частини тіста в досить тонкі пласти і змастіть повністю раніше збитим яєчним жовтком.

Крок - 6
07

Далі укладіть на змащене тісто (з одного боку) з певною відстанню, дрібно нарізаний кріп, накривши другою частиною тіста і, трохи накотивши качалкою.

Крок - 7
08

Потім покладіть на тісто (розподіливши начинку і сформувавши так звані равіолі) спочатку цибулеву начинку, а потім зверху покладіть і нарізаний раніше шматок лосося. Знову змочіть тісто яєчним жовтком і накрийте іншим шматком з тіста, акуратно притиснувши руками, щоб злиплися края.

Крок - 8
09

Тепер за допомогою спеціального ножа, виріжте з тіста сформовані равіолі та залиште їх лежати на твердій поверхні, посипаною борошном.

Крок - 9
10

А самі займіться овочами. Невеликий кабачок промийте під проточною водою і на обробній дошці наріжте тонкою соломкою.

Крок - 10
11

Вимиту і очищену від шкірки моркву теж наріжте невеликими шматочками, а баклажан подрібніть, як і кабачок - соломкою.

Крок - 11
12

Далі велику сковороду помістіть на плиту, закиньте в неї вершкове масло і максимально розігрійте. У киплячу олію кидайте нарізані овочі, присоліть і обсмажуйте близько 5 хвилин, постійно помішуючи.

Крок - 12
13

Потім залийте в сковорідку до присмажених овочів високої жирності вершки, добре перемішайте і томіть ще близько 5 хвилин, потім вимкніть вогонь і накрийте ємність кришкою.

Крок - 13
14

Велику сковороду з трохи присоленою водою відправте на плиту і доведіть до кипіння. Далі закиньте раніше підготовлені заготовки равіолі в киплячу воду і відварюйте до готовності, близько 7 хвилин.

Крок - 14
15

Потім витягніть з допомогою шумівки готові равіолі та помістіть їх в сковороду до вершково - овочевого соусу, перемішайте і доведіть до кипіння.

Крок - 15
16

В окремій неглибокій сковороді розтопіть натертий на дрібній тертці сир, сформувавши якусь цікаву фігуру для оздоблення.

Крок - 16
17

Готові равіолі з лососем подавайте гарячими, прикрасивши фігуркою з сиру.

Крок - 17

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шашлик з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з баранини 35 8 2 з 5 - детальніше -
Смажені пиріжки - покроковий рецепт, фото 1 Смажені пиріжки 80 4 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти