Укр
Рус
Равіолі Другі страви Російська кухня

Равиолі з креветками

( 4.9286 4 514 14 оцінок)

1665 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Равиолі з креветками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Вам сподобаються равіолі з креветками, тим більше що в начинці ще присутні вершковий сир і рікота. Равіолі виходять соковитими і ароматними.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Равиолі з креветками" (на 100 грам)

  • Білки9.4 гр.
  • Жири9.8 гр.
  • Вуглеводи28.5 гр.
  • Калорії243 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу необхідно приготувати тісто для равіолі. У чашу блендера або в кухонний комбайн помістіть наступні інгредієнти: пшеничне борошно, яєчні жовтки, молоко, оливкову олію і додайте ще кілька щепоток солі. Закрийте комбайн і на високій швидкості перемішайте. Якщо суміш виходить сухуватою або рідкуватої, додайте ще трохи молока або борошна, поки тісто не почне злипатися.

Крок - 1
02

Перенесіть тісто на поверхню столу, посипану борошном, вимісіть ще руками, поки тісто не почне набувати гладку, блискучу структуру. Сформуйте з тіста ком і загорніть його в харчову плівку. Поки відкладіть в сторону на 30 хвилин, нехай воно «відпочине».

Крок - 2
03

Тепер займіться приготуванням начинки для равіолі, креветочним мусом. Якщо у вас не очищені креветки, очистіть їх від панцира, відірвіть голову, вийміть кишку і промийте водою. А якщо креветки вже очищені, але свіжозаморожені, необхідно розморозити їх.

Крок - 3
04

Помістіть креветки в чашу комбайна. Додайте до них цедру одного лимона. Зніміть її з допомогою звичайної тертки, спеціальної або овощечистки, тим, що є у вас на кухні. Натирайте акуратно тільки жовту частину шкірки, намагаючись не зачепити її білу гірку частину.

Крок - 4
05

Також до креветок в чашу комбайна додайте: вершковий сир, рікотту, оливкову олію, сік лимона і більшу частину дрібно нарізаного пір'я зеленої цибулі. Сіль додайте по своєму смаку. Увімкніть комбайн і перемішайте все в однорідну масу.

Крок - 5
06

Одержаний креветковий мус перекладіть в щільний пакет, поставивши його в склянку, можете скористатися кондитерським мішком, щільно закрийте і поставте в холодильник.

Крок - 6
07

Тепер візьміть тісто, відріжте приблизно восьму його частину, трохи розкачайте качалкою, а потім скористайтеся машинкою для розкочування тіста. Вона дасть можливість розкачати тісто дуже-дуже тонко.

Крок - 7
08

Покладіть пласт тіста на стіл і з допомогою кондитерського кільця (або по-старинці, склянкою), виріжте кружечки. Дістаньте з холодильника креветковий мус, зріжте кут пакета. І видавіть на кожен кружок приблизно столову ложку начинки. Кількість начинки буде залежати від розміру кіл.

Крок - 8
09

Змастіть края тіста збитим яйцем. З'єднайте края півколом і акуратно притисніть тісто, щоб воно склеїлося. Викладайте равіолі на посипану борошном поверхню.

Крок - 9
10

Зваріть равіолі в підсоленій, киплячій воді протягом 2 хвилин. Потім вийміть з води. Поставте на плиту сковорідку і покладіть в неї шматочок вершкового масла, розтопіть.

Крок - 10
11

Додайте до масла дрібно нарізану цибулю шалот і другу частину нарізаної зеленої цибулі. Підсмажте до м'якості, постійно помішуючи. Покладіть до цибулі равіолі, при постійному помішуванні готуйте ще 2 хвилини.

Крок - 11
12

Подавайте на стіл равіолі з креветками. За бажанням можете посипати смаженими крихтами з фундука. Смачного.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смажена картопля - покроковий рецепт, фото 1 Смажена картопля 30 2 1 з 5 - детальніше -
Рибні котлети - покроковий рецепт, фото 1 Рибні котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з капустою 50 5 4 з 5 - детальніше -
Пелюстка маринована - покроковий рецепт, фото 1 Пелюстка маринована 60 6 1 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лобіо з білої квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з білої квасолі 75 6 3 з 5 - детальніше -
Зефір з ожиною - покроковий рецепт, фото 1 Зефір з ожиною 50 4 3 з 5 - детальніше -
Печиво з зеленою цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Печиво з зеленою цибулею 40 3 3 з 5 - детальніше -