Укр
Рус
Рагу Другі страви Білоруська кухня

Рагу білоруське

( 4.9375 4 516 16 оцінок)

2305 - переглядів
80 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Рагу білоруське - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Тушкована яловичина, добре поєднується з овочами. Якщо бажаєте більш густе рагу з овочами і тушкованим м'ясом, додайте більше кукурудзяного крохмалю і тушкуйте якомога довше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Рагу білоруське" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири5.4 гр.
  • Вуглеводи5 гр.
  • Калорії99 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для цієї страви в першу чергу необхідно вибрати правильне м'ясо. Отже, візьміть великий і соковитий шматок яловичини, промийте його в холодній воді і за допомогою паперового рушника приберіть зайву вологу з м'яса.

Крок - 1
02

Наріжте яловичину на обробній дошці досить великими, рівномірними шматками.

Крок - 2
03

Потім помістіть глибоку сковорідку на плиту, залийте в неї рослинну олію і добре розігрійте. Помістіть шматки яловичини в сковорідку з розпеченим маслом і обсмажуйте, періодично помішуючи і накриваючи кришкою, до випаровування всієї вологи і утворення легкої скоринки на м'ясі.

Крок - 3
04

У глибокому ковшику з окропом розчиніть бульйонні кубики, а потім залийте приготовлений бульйон в сковорідку з яловичиною, так, щоб рідина повністю покрила м'ясо.

Крок - 4
05

Засипте в сковороду з м'ясними шматками сухий розмарин, приправте зеленню петрушки і чорним меленим перцем, ретельно все перемішайте. Доведіть яловичину з бульйоном до кипіння, потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть близько години, періодично помішуючи.

Крок - 5
06

Тим часом займіться підготовкою інших необхідних страві інгредієнтів. Моркву очистіть від шкірки і наріжте крупною соломкою.

Крок - 6
07

Селеру і очищену картоплю наріжте великими кубиками. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібно на обробній дошці.

Крок - 7
08

Після закінчення години, відкрийте кришку сковороди і відправте до притушкованого м'яса всі нарізані овочі. Перемішайте все дерев'яною ложкою і, накривши кришкою, продовжуйте тушкувати вміст сковороди.

Крок - 8
09

Далі розчиніть кукурудзяний крохмаль в 2 чайних ложках холодної води і поступово залийте утворену суміш до тушкованих овочів. Потім ще раз усе ретельно перемішайте, накрийте знову ємність кришкою і тушкуйте ще близько 40 хвилин.

Крок - 9
10

Готову страву подавайте обов'язково гарячою, прикрасивши зеленню.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курка з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею 90 6 3 з 5 - детальніше -
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -
Рибні котлети - покроковий рецепт, фото 1 Рибні котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Томатний соус Італійський - покроковий рецепт, фото 1 Томатний соус Італійський 80 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Домашнє ягідне вино з ягід - покроковий рецепт, фото 1 Домашнє ягідне вино з ягід 30 1 2 з 5 - детальніше -
Класичний манник на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Класичний манник на молоці 95 4 3 з 5 - детальніше -
Запечений окунь в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Запечений окунь в духовці 70 3 3 з 5 - детальніше -