Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Пюре

30 хвилинпорцій - 5складність - 1 з 5
Пюре - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Найпопулярніший і улюблений в нашій країні гарнір - картопляне пюре. Смачно, пластично, чудово поєднується з будь-яким м'ясом, овочами, рибою.  

Інгредієнти

Картопля1 кг.
Молоко1 скл.
Вершкове масло100 г.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Зелень1 щіп.
Горіх мускатний1 ч.л

Покроковий рецепт

01

Картопля очищається і нарізається на кілька частин в залежності від величини. Закип'ятити молоко.

Крок - 1
02

Картопля заливається водою і солиться. Доводиться до кипіння і готується на маленькому вогні протягом 20 хвилин до повної готовності.

Крок - 2
03

Потім вода зливається, тримається на плиті для повного висушування і мнеться. Після цього додається частина молока і збивається міксером з поступовим його додаванням. Додається вершкове масло і зелень, мускатний горіх, перець або інші приправи за бажанням.  

Крок - 3

Оцінити рецепт