Укр
Рус
Поділитися

Пюре

30 хвилин порцій - 5 складність - 1 з 5
Пюре - покроковий рецепт, фото 1

опис

Найпопулярніший і улюблений в нашій країні гарнір - картопляне пюре. Смачно, пластично, чудово поєднується з будь-яким м'ясом, овочами, рибою.  

Інгредієнти

Картопля1 кг.
Молоко1 скл.
Вершкове масло100 г.
Сільза смаком
Перець чорний меленийза смаком
Зелень1 щіп.
Горіх мускатний1 ч.л
01

Картопля очищається і нарізається на кілька частин в залежності від величини. Закип'ятити молоко.

Шаг - 1
02

Картопля заливається водою і солиться. Доводиться до кипіння і готується на маленькому вогні протягом 20 хвилин до повної готовності.

Шаг - 2
03

Потім вода зливається, тримається на плиті для повного висушування і мнеться. Після цього додається частина молока і збивається міксером з поступовим його додаванням. Додається вершкове масло і зелень, мускатний горіх, перець або інші приправи за бажанням.  

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: