Укр
Рус
Пюре Другі страви Білоруська кухня

Пюре з селери з морквою

( 4.7333 4 515 15 оцінок)

2525 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Пюре з селери з морквою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Оскільки осінь і зима повні більш коротких, темніших днів, нам знадобляться деякі стратегії подолання депресії, і це апетитне пюре з селери і моркви є однією з найбільш ефективних страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пюре з селери з морквою" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири8.3 гр.
  • Вуглеводи10.6 гр.
  • Калорії143 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте необхідні інгредієнти. Моркву очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками. Селеру помийте холодною водою і наріжте досить крупно.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними квадратами. Помістіть нарізані сирі овочі в блендер і подрібніть до однорідної маси.

Крок - 2
03

У глибоку каструлю налийте оливкову олію і відправте на плиту. Вилийте в киплячу олію вміст блендера і доведіть до кипіння. Варіть, постійно помішуючи, поки овочева суміш не змінить колір і не загусне, повністю випарувавши рідину.

Крок - 3
04

У загуслу суміш киньте видавлений через чеснокодавку часник (попередньо очищений від лушпиння), ретельно перемішайте і додайте консервовані боби.

Крок - 4
05

Залийте ємність каструлі бульйоном і щедро посоліть, потім приправте чорним меленим перцем, розмарином і сухим чебрецем.

Крок - 5
06

Доведіть до кипіння, а потім зменшіть високу температуру до середнього рівня і продовжуйте варити, періодично помішуючи, поки овочі не стануть м'якими, близько 30 хвилин. В цей час наріжте шматки білого хліба невеликими кубиками.

Крок - 6
07

У невелику сковорідку налийте оливкову олію і помістіть в неї хлібні кубики трохи присоливши і поперчивши чорним меленим перцем. Обсмажуйте хлібні шматочки на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору і поки не стануть хрусткими, іноді підкидаючи їх на сковороді, близько 10 хвилин.

Крок - 7
08

Посипте кубики хліба натертим твердим сиром і продовжуйте обсмажувати близько 2 хвилин. Потім вимкніть плиту та залиште охолонути.

Крок - 8
09

У каструлю з варившимся пюре занурте вінчик блендера і збивайте ще овочеву суміш, поки та не стане однорідної консистенції. Потім додайте вершки і ще раз все перемішавши, приберіть каструлю з вогню.

Крок - 9
10

Подавайте пюре з селери і моркви з обсмаженими хлібними кубиками і нарізаною петрушкою.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Щука фарширована - покроковий рецепт, фото 1 Щука фарширована 90 6 4 з 5 - детальніше -
Кабачкові палички - покроковий рецепт, фото 1 Кабачкові палички 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Чахохбілі по грузинськи - покроковий рецепт, фото 1 Чахохбілі по грузинськи 60 6 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з чорницею - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з чорницею 60 4 3 з 5 - детальніше -
Шикарний кекс - покроковий рецепт, фото 1 Шикарний кекс 70 3 3 з 5 - детальніше -