Укр
Рус
Печінка Другі страви Українська кухня

Пюре з курячої печінки для дітей

( 4.7895 4 519 19 оцінок)

2678 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Пюре з курячої печінки для дітей - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Дієта: Корисне харчування

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

     Пюре з курячої печінки підійде навіть для маленьких діток.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пюре з курячої печінки для дітей" (на 100 грам)

  • Білки9.3 гр.
  • Жири8.5 гр.
  • Вуглеводи2.8 гр.
  • Калорії130 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

Печінку промити, видалити жилаві частини, розрізати маленькими шматочками і відварити.

Крок - 1
02

Очищену моркву наріжте  кільцями і трохи недоваріть. В одній ємності з'єднати варені шматочки печінки з вареними морквяними кільцями і вже разом ще раз проварити до повної готовності моркви.

Крок - 2
03

В окрему ємність злити морквяно-печінковий бульйончик.

Крок - 3
04

У чаші блендера подрібнити печінку з морквою, доливаючи цівкою бульйон до стану густої сметани. Після охолодження, печінковою  пюрешкою  можна спокійно годувати дітей.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Форшмак одеський - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак одеський 30 4 3 з 5 - детальніше -
Закуски на шпажках з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Закуски на шпажках з сиром 40 4 2 з 5 - детальніше -
Біляші татарські - покроковий рецепт, фото 1 Біляші татарські 180 3 4 з 5 - детальніше -
Маринад для овочів гриль - покроковий рецепт, фото 1 Маринад для овочів гриль 35 1 2 з 5 - детальніше -