Укр
Рус
Печінка Другі страви Французька кухня

Пюре з кольорової капусти

( 4.7895 4 519 19 оцінок)

3657 - переглядів
60 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Пюре з кольорової капусти - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для годуючих мам

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Це пюре із цвітної капусти: дивовижна страва овоча з повним смаком, ідеально текстурована і не схожа на те, що ви коли-небудь пробували з одним великим секретним інгредієнтом!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пюре з кольорової капусти" (на 100 грам)

  • Білки4.6 гр.
  • Жири7 гр.
  • Вуглеводи5.4 гр.
  • Калорії107 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Якщо ви не хочете, щоб ваше пюре з цвітної капусти було дуже рідким, ви не додаєте інгредієнти, які роблять його таким. Не додавайте сметану або масло. Ще один основний інгредієнт цієї страви - смажений часник. Це зовсім не обов'язково, але його додають для дивовижної глибини аромату вашого пюре. Смажений часник можна зберігати в холодильнику до 2 тижнів або заморожувати до 3 місяців. Так що, якщо ви хочете зробити кілька головок одночасно, щоб заощадити час, ви можете це зробити. Якщо у вас вже є приготований смажений часник, то таке пюре займає всього 15 хвилин. Отже, розігрійте духовку до 200 градусів. Відріжте верхню частину головки часнику, щоб відкрити верхівки зубчиків. Щедро збризніть часник оливковою олією і оберніть фольгою з усіх боків. Надішліть його в духовку і випікайте протягом 45-50 хвилин, поки часник не стане м'яким і приємним. Вийміть часник з духовки і відкладіть для охолодження.

Крок - 1
02

Можна так само включити більшу частину стебла цвітної капусти, а не тільки суцвіття, і це також забезпечує набагато кращу загальну текстуру. Помістіть попередньо вимиту і крупно нарізану цвітну капусту і кілька столових ложок води в посуд для мікрохвильової печі з кришкою (використовуйте ємність для мікрохвильової печі, але ви також можете використовувати скляну каструлю, якщо у неї є кришка).

Крок - 2
03

Надішліть ємність з капустою в мікрохвильову піч і готуйте протягом 5-6 хвилин при високій температурі, поки овоч не розм'якшиться. Тільки акуратно, не перепікайте свою кольорову капусту, інакше пюре з неї вийде дуже рідким. Злийте зайву воду з запеченої цвітної капусти.

Крок - 3
04

Вичавіть смажений часник з запеченого лушпиння вручну в чашу кухонного комбайна. Додайте приготовлену кольорову капусту, козячий сир, сіль і чорний мелений перець в кухонний комбайн. Тепер збийте на високій швидкості пюре до однорідного стану. Подавайте пюре з цвітної капусти з нашаткованою зеленою цибулею, якщо це необхідно.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тушкована капуста - покроковий рецепт, фото 1 Тушкована капуста 40 4 2 з 5 - детальніше -
Салат курка з овочами шарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат курка з овочами шарами 45 4 3 з 5 - детальніше -
Зрази картопляні з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Зрази картопляні з грибами 55 4 3 з 5 - детальніше -
Італійський сендвіч - покроковий рецепт, фото 1 Італійський сендвіч 30 4 2 з 5 - детальніше -