Укр
Рус
Піца Випічка Італійська кухня

Піца Карбонара

( 4.6000 4 55 5 оцінок)

1409 - переглядів
60 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Піца Карбонара - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Всім відомо, що яйця є одним з ідеальних продуктів на сніданок. Адже це ситно, смачно, а головне просто. А якщо ви ще й шанувальник піци, то ми підготували для вас чудовий рецепт з використанням яйця - піца Карбонара. Ця страва заворожує не тільки зовнішнім виглядом, а й прекрасним смаком і ароматом. Яйце, що розташоване в середині самої піци - нагадує яскраве сонце, яке вітає вас вранці. Вживаючи піцу Карбонара до сніданку, ви залишитеся з хорошим настроєм протягом усього дня.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Піца Карбонара" (на 100 грам)

  • Білки6.5 гр.
  • Жири12.4 гр.
  • Вуглеводи19.1 гр.
  • Калорії217 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невелику миску залийте теплу воду, засипте сухі дріжджі, ретельно перемішайте і залиште на 10 хвилин, щоб вони розчинилися і почали бродити.

Крок - 1
02

Далі в більш глибоку миску засипте просіяне борошно, залийте раніше підготовлену дріжджову суміш, оливкову олію і додайте трохи цукру. Перемішайте вміст миски дерев'яною лопаткою, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

Потім викладіть утворену суміш на стіл і руками, в разі потреби підсипаючи борошно, вимісіть густе і еластичне тісто. Покладіть тісто в миску, накрийте харчовою плівкою і відправте в холодне місце на час.

Крок - 3
04

Далі викладіть настояне тісто на стіл, застелений пергаментним папером, і качалкою розкачайте в тонкий круглий пласт. Покладіть приготований шар тіста в спеціальну форму з отворами (для випікання піци), рівномірно розподіливши по всьому дну ємності.

Крок - 4
05

Тепер змастіть пласт майонезним соусом, зверху рясно посипте попередньо натертим на крупній тертці сиром моцарелла.

Крок - 5
06

Далі викладіть на обробну дошку скибочки шинки, а потім гострим ножем наріжте їх дрібними кубиками. Покладіть шматочки шинки на пласт тіста поверх сиру.

Крок - 6
07

Далі промийте холодною водою печериці, трохи просушіть і на кухонній дошці наріжте тонкими шматками, використовуючи і ніжки. Покладіть нарізані гриби наступним шаром майбутньої піци.

Крок - 7
08

Тепер в центр пласта тіста, зверху інших інгредієнтів, акуратно розбийте куряче яйце так, щоб жовток не розтікся і залишив форму. Далі добре присоліть випічку, приперчіть чорним меленим перцем і відправте в попередньо розігріту духовку до 200 градусів, приблизно на 10-15 хвилин.

Крок - 8
09

Після закінчення часу наріжте гарячу піцу карбонара спеціальним круглим ножем на трикутні часточки і швидше подавайте до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Плов з куркою в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою в домашніх умовах 35 4 2 з 5 - детальніше -
Гуляш з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш з баранини 65 3 3 з 5 - детальніше -
Том ям з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Том ям з куркою 65 5 3 з 5 - детальніше -
Щербет морозиво - покроковий рецепт, фото 1 Щербет морозиво 55 2 3 з 5 - детальніше -