Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Пудинг Десерти Італійська кухня

Пудинг з манки

( 4.9333 4 515 15 оцінок)
1057 - переглядів
45 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Пудинг з манки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Для тих, хто любить смачну, але при цьому корисну їжу, відмінно підійде чудовий десерт - пудинг з манки. Про те, як хороша для нашого організму, а особливо дітям, манна крупа, можна говорити дуже багато. Але на жаль, не завжди можна нагодувати діточок цією стравою. Тому такий пудинг - це відмінна альтернатива манної каші, яку так не хочуть їсти домочадці. Рецепт приготування зовсім простий і швидкий, але в результаті виходить досить оригінальна страва, на яку точно звернуть увагу як дорослі, так і діти.

Інгредієнти

  • Манна крупа 1 скл.
  • Молоко 1 л.
  • Цукор 1/2 скл.
  • Фісташка 1/2 скл.
  • Кокосова стружка 1 ст.л
  • Крем 200 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Процес приготування пудингу з манки не особливо відрізняється від звичайної манної каші, але все ж є пару нюансів, за допомогою яких ця страва перетворюється в абсолютно інший десерт, здатний здивувати і подарувати гарне враження. Отже, для початку в сотейник насипаємо манну крупу і ставимо його на маленький вогонь. Постійно помішувати лопаткою манку і таким чином підсушуємо її пару хвилин, поки вона злегка не потемніє. Але не потрібно доводити її до коричневого кольору, досить просто трішки позолотити.

Крок - 1
02

Після цього наливаємо в сотейник молоко і додаємо цукор. Гарненько розмішуємо вміст вінчиком, щоб манка не бралася грудками. Через пару хвилин додаємо в сотейник апельсинову воду і продовжуємо готувати на слабкому вогні, постійно помішуючи.

Крок - 2
03

Готуємо до тих пір, поки манка не стане білого кольору і у нас не вийде манна каша середньої консистенції. На цьому етапі знімаємо сотейник з вогню і переливаємо вміст в ємність, в якій ви плануєте подавати майбутній пудинг. Ви можете використовувати одну тарілку або ж розлити масу в порційні стаканчики для десертів. Після того, як приготовлена ​​манка охолоне до кімнатної температури, відправимо її в холодильник, щоб вона ще більше охолола і стабілізувалася.

Крок - 3
04

Отже, поки приготовлена ​​манна суміш остигає, займемося іншими процесами. Як смачна добавка до пудингу з манки відмінно підійдуть горіхи, особливо фісташки. Їх потрібно подрібнити. Це можна зробити за допомогою блендера або ж перемолоти їх звичайною качалкою.

Крок - 4
05

Також приготуємо вершковий крем. Ви можете просто збити вершки з цукром до гострих піків або збити згущене молоко разом з вершковим маслом. Будь-який крем відмінно підійде для пудингу. Отже, цим кремом покриваємо наш пудинг. Крем повинен вийти густим, тому він прекрасно лягає.

Крок - 5
06

Тепер посипаємо десерт подрібненими фісташками, а також кокосовою стружкою. Такий апетитний десерт відразу привертає увагу, тому ваші домочадці відразу виявлять бажання спробувати ваш твір на смак. Запевняємо вас, що він їм обов'язково сподобається. Пудинг з манки - прекрасний спосіб нагодувати всю сім'ю смачним і одночасно корисним десертом, приготованим просто і швидко. Такы ласощі неодмінно залишаться у вашому меню як один з вдалих рецептів.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Такос - покроковий рецепт, фото 1 Такос 60 4 3 з 5 - детальніше -
Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Бургер з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з куркою 50 2 3 з 5 - детальніше -
Борщ з щавелем та яйцем - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з щавелем та яйцем 75 5 3 з 5 - детальніше -