Укр
Рус
thermomix thermomix
Каші Другі страви Українська кухня

Пшенична каша

20 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пшенична каша не тільки смачна й поживна, але підходить під категорію дієтичних страв. Каша на воді, розсипчаста і корисна.

Інгредієнти

  • Вершкове масло 2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Пшоно 1 скл.
  • Вода 2 скл.

Покроковий рецепт

  1. 01

    Пшоно  добре промивається від сміття до тих пір, поки вода не стане прозорою.

    Крок - 1
  2. 02

    Промивати пшоно  слід кип'яченою гарячою водою, щоб позбутися від гіркоти. Потім  його  слід запарити. Коли пшоно збільшиться в розмірі, кидається в киплячу підсолену воду і вариться приблизно 12 хв.

    Крок - 2
  3. 03

    Як тільки крупа буде готова, зливається вода і розкладається на тарілки з додаванням олії.

    Крок - 3

Оцінити рецепт