Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Пшенична каша

20 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Пшенична каша не тільки смачна й поживна, але підходить під категорію дієтичних страв. Каша на воді, розсипчаста і корисна.

Інгредієнти

Вершкове масло2 ст.л
Сіль за смаком
Пшоно1 скл.
Вода2 скл.
01

Пшоно  добре промивається від сміття до тих пір, поки вода не стане прозорою.

Крок - 1
02

Промивати пшоно  слід кип'яченою гарячою водою, щоб позбутися від гіркоти. Потім  його  слід запарити. Коли пшоно збільшиться в розмірі, кидається в киплячу підсолену воду і вариться приблизно 12 хв.

Крок - 2
03

Як тільки крупа буде готова, зливається вода і розкладається на тарілки з додаванням олії.

Крок - 3

Оцінити рецепт