Укр
Рус
Цукерки Десерти Европейская кухня

Прості домашні цукерки

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

1624 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Прості домашні цукерки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Скільки б не було прекрасних видів цукерок, всі ми знаємо, що жоден вид магазинних солодощів не виготовлений без всіляких добавок, таких як барвники і консерванти. Тому, краще приготувати ласощі для своїх домочадців власними руками, які стануть чудовою альтернативою купівельним, до того ж набагато смачніше і корисніше. Рецепти цукерок стають все більш популярними і кожна господиня цілком може самостійно їх урізноманітнити і зробити свої вироби вишуканими. Я теж можу запропонувати вам рецепт, як приготувати прості домашні цукерки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Прості домашні цукерки" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири18.2 гр.
  • Вуглеводи46.9 гр.
  • Калорії403 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Порадуйте своїх малюків, а можливо і гостей, приготувавши домашні цукерки, до того ж можете це зробити разом зі своїми дітками. Повірте, їм буде дуже цікаво взяти участь в процесі приготування улюблених ласощів своїми руками. Отже, якщо ви готові, можемо приступати. Насамперед нам потрібно розтопити вершкове масло, до речі, його якість є важливим в успіху майбутнього десерту. Тому, економити на своїх смакотах не варто, масло беремо тільки кращого сорту і кинувши в сотейник, поміщаємо на плиту.

Крок - 1
02

Тепер додаємо цукор, до того ж, найкраще, екстра дрібний цукровий пісок, хоча, при бажанні можна використовувати тростинний, він більш ароматний.

Крок - 2
03

Ще засипаємо какао-порошок і трохи солимо. Інтенсивно перемішуючи все дерев'яною лопаткою, доводимо вміст сотейника до повного розплавлення і утворення однорідної маси. Після цього знімаємо з плити і залишаємо на 10 хвилин для охолодження.

Крок - 3
04

Потім розбиваємо в нашу суміш свіжі курячі яйця, добре перемішуємо. Ще додаємо ваніль, найкраще натуральну, вона додасть більш інтенсивний і насичений аромат.

Крок - 4
05

А тепер засипаємо борошно і все добре змішуємо до утворення однорідної гладкої маси, за консистенцією нагадуючу густу сметану. Виливаємо тісто в підготовлену форму, застелену пергаментним папером і поміщаємо в духовку, розігріту до 190 градусів. Випікаємо від 20 до 25 хвилин, після чого дістаємо з духовки і повністю охолоджуємо.

Крок - 5
06

Після цього нарізаємо приготований виріб на шматочки, і розламуємо ще дрібніше в глибоку посудину. Після цього доливаємо в масу темний ром і збиваємо міксером в густу пишну масу. 77 Тепер приготуємо в окремі посудини цукрову пудру, какао-порошок і шоколадні палички. Приготовану масу набираємо круглою ложкою для морозива і сформувавши кульки поміщаємо їх в шоколадні палички, обвалявши, викладаємо на тацю з пергаментом.

Крок - 6
07

Таким же чином сформовані кульки умочуємо в какао-порошок або цукрову пудру. Залишаємо для охолодження і перекладаємо на красиве блюдо. Готові прості домашні цукерки стануть улюбленими ласощами вашої дітвори та й гості не відмовляться від такої смакоти.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Глазур для торта з какао - покроковий рецепт, фото 1 Глазур для торта з какао 55 1 2 з 5 - детальніше -
Варення з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Варення з гарбуза 40 1 2 з 5 - детальніше -
Локшина з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Локшина з фаршем 40 3 3 з 5 - детальніше -