Укр
Рус
Швидкі салати Салати Російська кухня

Простий салат цезар

( 5.0000 5 516 16 оцінок)

1945 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Простий салат цезар - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Рецепт цієї страви повинен бути в кожному поважному ресторані, тому як салат «Цезар» воліють гості з різними смаковими привілеями. Хочемо допомогти і навчити і вас приготувати знаменитий простий салат Цезар, адже рецепт його зобов'язана знати кожна господиня у себе на кухні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Простий салат цезар" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири13.2 гр.
  • Вуглеводи7.7 гр.
  • Калорії184 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть приготування цього всіма улюбленого салату з підготовки потрібних інгредієнтів. Для цього скибочки білого хліба розріжте на невеликі кубики і помістіть в глибоку миску до подальшого використання.

Крок - 1
02

Потім викладіть на обробну дошку анчоуси, виберіть із них великі кісточки (якщо будуть) і наріжте невеликими шматочками.

Крок - 2
03

Далі очистіть від лушпиння і наріжте за допомогою ножа якомога дрібніше (можна навіть видавити через чеснокодавку) одну частину часнику, а другу наріжте покрупніше, можна розрізати зубчики на чотири частини.

Крок - 3
04

Тепер займіться приготуванням соусу для майбутнього салату. Часник, який подрібнений подрібніше помістіть в глибоку миску, сюди ж залийте майонез (краще, якщо домашнього приготування).

Крок - 4
05

Потім додайте нарізані анчоуси, натертий на самій дрібній тертці сир Пармезан. Залийте соєвий соус, лимонний сік і добавте трохи гірчиці.

Крок - 5
06

Далі вміст миски добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і за допомогою вінчика ретельно все перемішайте до утворення однорідної сметаноподібної маси. Потім накрийте ємність з готовим соусом харчовою плівкою і відправте на час в холодильник.

Крок - 6
07

Тепер виберіть невеликий качан пекінської капусти, відокремте кожен листок, добре промийте холодною водою і промокніть паперовим рушником. Потім руками нащипайте чималі шматочки з капустяного листя і відправте їх в глибоку миску.

Крок - 7
08

Далі помістіть неглибокий сотейник на плиту, налийте в нього оливкову чи рослинну олію і добре розігрійте. Закиньте в розпечене масло нарізаний покрупніше часник. Обсмажуйте, постійно помішуючи, до появи золотої кірки на часнику і насиченого аромату.

Крок - 8
09

Потім виберіть шматки обсмаженого часнику з сотейника, а в просочене ароматне масло закиньте раніше підготовлені хлібні кубики. Присоліть їх, приперчіть чорним меленим перцем і обсмажуйте, постійно помішуючи, до появи хрусткої золотистої кірки. Потім виложіть готові грінки на тарілку і відставте охолоджуватися.

Крок - 9
10

Тепер в миску з нашаткованою капустою влийте підготовлений соус і добре перемішайте. Потім посипте капустяні шматочки натертим сиром Пармезан і знову все змішайте.

Крок - 10
11

Далі закиньте в миску раніше підготовлені сухарі, долийте, якщо потрібно соус і знову все ретельно перемішайте. Простий салат цезар готовий, можна розкладати на блюда і подавати до столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Паста з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Паста з беконом 55 5 3 з 5 - детальніше -
Тартар до риби - покроковий рецепт, фото 1 Тартар до риби 25 1 2 з 5 - детальніше -
Домашня шаурма з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Домашня шаурма з куркою 40 2 2 з 5 - детальніше -