Укр
Рус
Маршмеллоу Десерти Російська кухня

Простий рецепт маршмеллоу

( 4.9091 4 511 11 оцінок)
1415 - переглядів
50 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Простий рецепт маршмеллоу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Зараз стало дуже модним на всілякі заморські назви як кулінарних, так і кондитерських виробів, які практично загатили прилавки наших магазинів. Серед них і прекрасний десерт - маршмеллоу, який непомітно проник у наше життя не дуже давно, хоча свою популярність в США завоював давно. І сьогодні різновид цієї солодощі, чимось схожої на зефір, заповнили полки гіпермаркетів, зводячи з розуму молодь і дітей, але десерт, приготований в домашніх умовах, може затьмарити навіть магазинні вироби. Тому хочу запропонувати простий рецепт маршмеллоу, повірте, якщо у вас вийде, станете зіркою на власній кухні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Простий рецепт маршмеллоу" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири3.6 гр.
  • Вуглеводи65.7 гр.
  • Калорії314 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Навіть якщо раптом з першого разу у вас не вийде десерт ідеальним, не впадайте у відчай, все приходить з досвідом, і результат все одно вас порадує. Перш за все, приготуємо форму для тортів. За допомогою кулінарного пензлика змащуємо її трохи рослинним маслом і застилаємо фольгою так, щоб накрити не тільки дно, але і стінки форми. Потім посипаємо фольгу кукурудзяним крохмалем і залишаємо в сторону.

Крок - 1
02

Тепер займемося безпосередньо процесом готування. У глибоку миску наливаємо воду і засипаємо порошок желатину, до речі, найкраще взяти хала, що завжди написано на упаковці. Ми залишаємо желатин для набухання, а самі тим часом починаємо готувати цукровий сироп.

Крок - 2
03

Для цього ставимо на плиту глибоку сковорідку, наливаємо воду і засипаємо цукор. Включаємо слабкий вогонь, а в сковорідку додаємо трохи солі і вливаємо кукурудзяний сироп. Після цього вливаємо сироп глюкози і трохи ванильної есенції. Ми залишаємо вміст сковорідки до закипання і кип'ятимо, періодично всколихуючи сковороду, до моменту, поки цукор повністю розчиниться і перетвориться в сироп, золотисто-коричневого кольору.

Крок - 3
04

Тепер збиваємо міксером набряклий желатин до стану грудочок і починаємо поступово вливати приготований цукровий сироп, не припиняючи процес збивання.

Крок - 4
05

Коли маса досить загусне, додаємо буквально краплю харчового барвника червоного кольору і ще трохи збиваємо, щоб барвник розчинився і маса для маршмеллоу стала пишною і красивого ніжно-рожевого кольору.

Крок - 5
06

Приготовану масу переливаємо в приготовлену заздалегідь форму, розправляємо рівномірно лопаткою по всій поверхні і залишаємо для застигання.

Крок - 6
07

Таким же чином з такою самою кількістю продуктів готуємо другу порцію маршмеллоу тільки без барвника, щоб наші десертні ласощі були різнокольоровими.

Крок - 7
08

Коли приготовлена ​​солодкість досить застигне, посипаємо поверхню обробної дошки кукурудзяним крохмалем і перевертаємо форму з нашими виробами.

Крок - 8
09

Потім акуратно знімаємо фольгу, хоча це займе трохи часу і терпіння. Адже, маршмеллоу по консистенції трохи липкий і тягучий, і фольга може не дуже легко відділятися.

Крок - 9
10

Коли десерт повністю звільниться від фольги, посипаємо зверху просіяним через сито крохмалем і рукою розподіляємо його по всій поверхні.

Крок - 10
11

Потім ножем розрізаємо пласт маршмеллоу на смужки однакового розміру, обвалюємо в крохмаль і нарізаємо квадратиками середнього розміру. Готові солодощі розкладаємо на блюдо, чергуючи рожеві маршмеллоу з білими. Ну, ось і все, такий простий рецепт маршмеллоу допоможе вам здивувати своїх домочадців, а можливо і гостей, відмінним, повітряним лакомством.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -
Рубана котлета - покроковий рецепт, фото 1 Рубана котлета 35 5 2 з 5 - детальніше -
Паштет курячий - покроковий рецепт, фото 1 Паштет курячий 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом по-радянськи 55 3 3 з 5 - детальніше -
Бастурма зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма зі свинини 50 6 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані яйця з сардиною - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані яйця з сардиною 40 4 3 з 5 - детальніше -
Кекс на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Кекс на сметані 85 3 3 з 5 - детальніше -