Укр
Рус
Грибний суп Перші страви Узбецька кухня

Простий грибний суп з печериць

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

737 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Простий грибний суп з печериць - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Узбецька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Смачний і простий грибний суп з печериць, дуже легкий в приготуванні, м'який і смачний одночасно. Ідеальна їжа для будь-якого дня тижня якщо ви ще супроводжуєте її невеликою кількістю грінок.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Простий грибний суп з печериць" (на 100 грам)

  • Білки3 гр.
  • Жири1 гр.
  • Вуглеводи7.6 гр.
  • Калорії56 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перше, що нам потрібно зробити, це нарізати цибулю, часник і цибулю-порей; давайте наріжемо ці овочі на невеликі шматочки.

Крок - 1
02

Розміщуємо нарізані овочі у велику каструлю з невеликою кількістю оливкової олії, додаємо дрібку солі і накриваємо кришкою: залишаємо томитися на слабкому вогні до тих пір, поки вміст не стане м'яким, але не набуваючи колір і час від часу перемішуючись.

Крок - 2
03

Поки овочі готуються, ми чистимо гриби чистою тканиною і нарізаємо їх на невеликі шматочки.

Крок - 3
04

Додаємо гриби в каструлю з овочами, добре перемішаємо і даємо їм об'єднатися з іншими продуктами, поки ми чистимо, миємо й ріжемо картоплю на шматочки.

Крок - 4
05

Далі додаємо картоплю в каструлю до решти інгредієнтів і залишаємо близько 15 хвилин на приготування їжі з власною рідиною, поки все не стане дуже м'яким.

Крок - 5
06

Тепер покриваємо вміст каструлі курячим або овочевим бульйоном; і як тільки він починає кипіти, ми залишаємо томитися ще на 10 хвилин, щоб все повністю приготувалося.

Крок - 6
07

Потім за допомогою блендера ми дуже добре все подрібнюємо, і якщо нам потрібен відмінний крем з грибів, ми пропускаємо його через ситечко. Заливаємо підготовлену масу назад в каструлю і відправляємо на плиту.

Крок - 7
08

Додаємо в неї згущене молоко і засипаємо в каструлю трохи чорного меленого перцю. Наш простий грибний суп з печериць готовий до вживання. Ми можемо суп в тарілці прикрасити невеликими шматочками обсмажених грибів і сухариків. На Різдво ви також можете використовувати цей рецепт як першу страву, яка супроводжується невеликою кількістю кубиків фуа і у вас буде вишуканий крем.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Хот - дог - покроковий рецепт, фото 1 Хот - дог 30 2 2 з 5 - детальніше -
Стейк з яловичини в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з яловичини в духовці 50 2 2 з 5 - детальніше -
Канапе з сиром дор блю - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з сиром дор блю 40 4 3 з 5 - детальніше -
Панакота в бокалі - покроковий рецепт, фото 1 Панакота в бокалі 40 2 3 з 5 - детальніше -