Укр
Рус
Бургери Закуски Американська кухня

Простий бургер

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

985 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Простий бургер - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Коли вам дуже захотілося побалувати себе ароматною, але все ж шкідливою стравою, то бургер - відмінний варіант. Рецепт цього простого бургера змусить вас повернутися до нього неодноразово, хоч і розуміючи, що закуска дуже калорійна.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Простий бургер" (на 100 грам)

  • Білки13.7 гр.
  • Жири17.5 гр.
  • Вуглеводи13.1 гр.
  • Калорії272 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть невелику сковорідку на плиту і покладіть в неї нарізану тонкими скибочками бекон. Обсмажуйте бекон, перевертаючи з боку на бік, до хрусткого стану, а потім перекладіть на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб видалити зайвий жир.

Крок - 1
02

Додайте в сковорідку, попередньо очищениу від лушпиння та дрібно нарізану цибулю і обсмажуйте, постійно мішаючи, в беконному жирі. Додайте в цибулю коричневий цукор і залийте бальзамічний оцет.

Крок - 2
03

Перемішайте все і смажте вміст сковороди, поки цукор повністю не розчиниться. Потім зменшіть вогонь до мінімуму і зберігайте тепло, до утворення на овочі коричневого відтінку.

Крок - 3
04

Далі сформуйте з, попередньо підготовленого яловичого фаршу невеликі котлети. Натисніть в центр котлети, щоб вона була тонше по краях і присмажилася рівномірно. Приправте обидві сторони м'ясної котлети сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 4
05

Нагрійте велику чавунну сковороду на середньому вогні. Покладіть в сковороду підготовлену котлету і обсмажуйте з обох сторін, поки м'ясо не стане коричневим приблизно по -4 хвилини.

Крок - 5
06

Як тільки м'ясна котлета буде готова, укладіть на одну з її сторін сир грюйер. Поставте сковороду з котлетою в заздалегідь розігріту духовку до 120 градусів на 5-7 хвилин, поки сир повністю не розплавиться.

Крок - 6
07

Далі змастіть спеціальну розділену на дві половини булочку розтопленим вершковим маслом і обсмажте в попередньо розпеченій сковороді до хрусткого коричневого кольору. Покладіть обсмажену половинку булки на красиве блюдо.

Крок - 7
08

Покладіть приготовлену котлету на булочку, потім акуратно укладіть смужки бекону, попередньо обсмажену цибулю.

Крок - 8
09

Потім покладіть попередньо вимиту і просушену зелень рукколи і накрийте це все другою половинкою булки. Простий і соковитий бургер готовий до вживання.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Різотто - покроковий рецепт, фото 1 Різотто 45 6 2 з 5 - детальніше -
Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
Шашлик з курки - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з курки 40 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вустерський соус - покроковий рецепт, фото 1 Вустерський соус 35 1 2 з 5 - детальніше -
Класичний томатний соус - покроковий рецепт, фото 1 Класичний томатний соус 40 1 2 з 5 - детальніше -
Закуска з нуту - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з нуту 40 3 3 з 5 - детальніше -