Укр
Рус
Сирники Випічка Російська кухня

Прості сирники

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

784 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Прості сирники - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Прості сирники — популярна і напрочуд смачна страва, яку у нас їдять на сніданок, обід та вечерю. Популярність сирників пов'язана з тим, що вони легко і швидко виготовляються з доступних продуктів і при цьому подобаються практично всім, навіть іноземцям. Кожна господиня має власний спосіб приготування сирників. Пропонуємо один з найвдаліших домашніх рецептів, за яким сирники виходять пишними, ніжними та дуже соковитими.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Прості сирники" (на 100 грам)

  • Білки10.1 гр.
  • Жири20.6 гр.
  • Вуглеводи14.6 гр.
  • Калорії289 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Сир викладіть у миску. Додайте яйця та жовтки. Їхня кількість залежить від вологості сиру. Чим він сухіший, тим більше знадобиться яєць. Врахуйте, що білок робить тісто гумовим, тому його потрібно класти менше, щоб сирники вийшли соковитіше.

Крок - 1
02

Всипте в сирно-яєчну суміш цукор та сіль. Влийте ванільну есенцію (можна замінити ваніліном або ванільним цукром). Перемішайте інгредієнти до однорідності. Зробити це можна ложкою або виделкою, але краще скористатися товкачем для картоплі, яка розіб'є всі грудочки і зробить гладку і однорідну текстуру.

Крок - 2
03

У масу, що вийшла, просійте борошно і знову ретельно вимішайте.

Крок - 3
04

Додайте в тісто вимиті в теплій воді родзинки і перемішайте для рівномірного розподілу.

Крок - 4
05

Припиліть робочу поверхню борошном, викладіть тісто і сформуйте ковбаску.

Крок - 5
06

Наріжте її шматочками, надайте їм форму сирників і присипте з усіх боків борошном.

Крок - 6
07

Розігрійте на сковороді вершкове та рослинне масло. Коли вони змішаються, викладіть сирники і смажте на повільному вогні під кришкою, доки низ не зарум'яниться (близько 5 хвилин).

Крок - 7
08

Потім переверніть сирники, знову накрийте кришкою та смажте ще 5 хвилин.

Крок - 8
09

Готові сирники зніміть зі сковороди та викладіть на блюдо. Розкладіть їх по порційним тарілкам і подавайте зі сметаною та варенням. Прості сирники виходять надзвичайно ніжними, м'якими та смачними. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Капусняк - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк 80 4 3 з 5 - детальніше -
Гірчиця французька - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця французька 50 1 2 з 5 - детальніше -
Салат «Курка під кайфом» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Курка під кайфом» 40 3 3 з 5 - детальніше -
Локшина удон - покроковий рецепт, фото 1 Локшина удон 40 3 3 з 5 - детальніше -