Укр
Рус
Рагу Другі страви Казахська кухня

Просте овочеве рагу

( 4.7333 4 515 15 оцінок)

1859 - переглядів
75 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Просте овочеве рагу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Казахська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Настав сезон свіжих овочів, пора побалувати себе і рідних чудовою і ситною стравою - рагу. Просте овочеве рагу приготувати досить легко і головне швидко. Самі інгредієнти можна змінювати за бажанням.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Просте овочеве рагу" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири2.9 гр.
  • Вуглеводи4.6 гр.
  • Калорії51 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Пора приступати до приготування цієї простогї страви. Для початку очистіть від лушпиння і на обробній дошці наріжте тонкими півкільцями цибулю. Можна використовувати так само червону цибулю, вона до того ж солодша. Відразу відправте її в каструлю.

Крок - 1
02

Потім звільніть від хвостика і насіння болгарський перець, промийте і наріжте його тонкою соломкою. Перчини потрібно вибрати різного кольору, в цьому випадку - це червоний і зелений.

Крок - 2
03

Далі очистіть від нутрощів червоний перець чилі і на обробній дошці наріжте його якомога дрібніше. Всі нарізані перці помістіть в каструлю до подрібненої цибулі.

Крок - 3
04

Надішліть каструлю з овочами на плиту, налийте в неї трохи рослинного або оливкового масла і на слабкому вогні починайте все обсмажувати, ретельно перемішавши.

Крок - 4
05

Потім виберіть молоді цукіні, вимийте їх під проточною водою, зніміть з них шкірку і на обробній дошці наріжте тонкими півкільцями або квадратами (смак від цього не зміниться).

Крок - 5
06

Далі очистіть від лушпиння і ножем дрібно наріжте часник (можна видавити зубчики часнику через чеснокодавку, але прямо в ємність). Потім відправте часник з цукіні в каструлю з іншими овочами і ще раз все добре перемішайте, продовжуючи обсмажувати.

Крок - 6
07

На цьому етапі добре присоліть вміст каструлі і приперчіть чорним меленим перцем. Тепер ретельно змішайте овочі і, накривши кришкою, залиште страву тушкуватися на 25 хвилин, періодично помішуючи.

Крок - 7
08

Потім відкрийте кришку ємності, приправте все прованськими травами або своїми улюбленими спеціями до овочів і залиште овочі потомитися ще хвилин на 10, ще раз все гарненько перемішавши.

Крок - 8
09

Тепер розкладіть просте овочеве рагу в глибокі миски і швидше подавайте до столу з чорним хлібом. Страву можна вживати як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -
Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -
Свиняча печінка - покроковий рецепт, фото 1 Свиняча печінка 35 3 2 з 5 - детальніше -
Оселедець в майонезну соусі - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець в майонезну соусі 60 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Омлет з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з грибами 25 2 2 з 5 - детальніше -
Заливне з горбуші - покроковий рецепт, фото 1 Заливне з горбуші 180 4 3 з 5 - детальніше -
Слойка з маком - покроковий рецепт, фото 1 Слойка з маком 60 2 3 з 5 - детальніше -
Димляма - покроковий рецепт, фото 1 Димляма 120 3 3 з 5 - детальніше -